0

Το Κόμμα για τα Ζώα, μεγάλωσε, περισσότερο από ποτέ, στις επαρχίες, στις εκλογές της προηγούμενης εβδομάδας. Το κόμμα βγήκε επίσης ενισχυμένο στο Συμβούλιο Υδάτων και έτσι, πιθανόν, να κερδίσει μία έδρα στη Γερουσία. Συνεπώς, λοιπόν, το Κόμμα για τα ζώα, διατηρεί τη σταθερή ανάπτυξη, που έχει σημειώσει, από την ίδρυση του. "Πρόκειται για ένα φανταστικό εκλογικό αποτέλεσμα," δήλωσε η πολιτικός αρχηγός Esther Ouwehand, "όλο και περισσότεροι άνθρωποι αναγνωρίζουν ότι, είμαστε οι μόνοι, που θέλουμε να λύσουμε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε, από κοινού. Ολοένα και περισσότεροι άνθρωποι βλέπουν πέρα από τα δικά τους βραχυπρόθεσμα συμφέροντα και επιλέγουν τη μεγαλύτερη εικόνα: φύση, ζώα και ένα υγιές μέλλον σε μία βιώσιμη Γη."

Το Κόμμα για τα Ζώα κέρδισε, σχεδόν, στις μισές επαρχίες και συνεπώς, κέρδισε πιο πολλές έδρες στη Γερουσία: γερουσιαστές θα εκλεγούν από τα μέλη του Επαρχιακού Συμβουλίου, αργότερα μέσα στην Άνοιξη. Στην επαρχία Βόρεια Ολλανδία, το κόμμα αναπτύσσεται με ταχείς ρυθμούς. Πιο συγκεκριμένα, στην πρωτεύουσα Amsterdam, βγήκε το τρίτο μεγαλύτερο κόμμα, με τουλάχιστον 12% των ψήφων. Στην Νότια Ολλανδία, στο Drenthe, Groningen και Overijssel κέρδισε, επίσης, έδρες και σύμφωνα με τα προσωρινά αποτελέσματα, θα διατηρήσει όλες τις υπάρχουσες έδρες σε άλλες επαρχίες.

Το Κόμμα για τα Ζώα, από την ίδρυση του, δηλαδή, πάνω από είκοσι χρόνια, έχει καταφέρει να πείσει περισσότερους ψηφοφόρους, σε κάθε εκλογή. Για την ακρίβεια, στις εκλογές της προηγούμενης εβδομάδας, το Κόμμα για τα Ζώα ήταν το μόνο προοδευτικό, πράσινο κόμμα που κέρδισε σε πολλές περιοχές, παρά έχασε. "Το κίνημα το οποίο, μαζί με εμάς, θεωρεί ότι, η βιομηχανική κτηνοτροφία πρέπει να σταματήσει, ότι θα πρέπει να τολμήσουμε να επιλέξουμε για τη φύση, την άγρια ζωή και για τα ζώα, που ζουν σε αυτούς τους φρικτούς στάβλους, για το κλίμα, για ένα υγιές περιβάλλον διαβίωσης, για υγεία, όπως επίσης και για τους ανθρώπους, που ζουν στην ύπαιθρο, έτσι ώστε, να μην χρειάζεται πιά να υπομένουν τη δυσωδία των μέγα-αχυρώνων ή να αναπνέουν τις δηλητηριώδεις αναθυμιάσεις της εντατικής γεωργίας, αυτό το κίνημα, μεγαλώνει σαν ένα λάχανο, όπως λέμε στην Ολλανδία, σαν ένα βιολογικό λάχανο!" δηλώνει η πολιτικός αρχηγός Esther Ouwehand.

Το διεθνές κίνημα Κόμμα για τα Ζώα εκπροσωπεί και προωθεί αρχές και ιδέες για υγιή γεωργία, βιώσιμη τροφή, δικαιώματα για όλα τα πλάσματα, περιβάλλον - κλίμα - ενέργεια, βιοποικιλότητα και άλλα κοινωνικά θέματα.

Περισσότερα:

https://www.partyfortheanimals.com/el/gains-for-party-for-the-animals-in-historic-regional-elections-in-the-netherlands


Δημοσίευση σχολίου

Καλοδεχούμενα όλα τα σχόλια, επώνυμα και ανώνυμα. Πάντα όμως με σεβασμό στους άλλους αναγνώστες και στους νόμους. Ευχαριστούμε!

 
Top