0

Η στήριξη των δράσεων των ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας και Κομοτηνής από την Περιφέρειά Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης ήταν το αντικείμενο της συνάντησης που είχε ο περιφερειάρχης Χρήστος Μέτιος με τον Δήμαρχο Κομοτηνής Γιάννη Γκαράνη, τους Προέδρους των ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας Σωκράτη Μποζούδη και Κομοτηνής Νότη Χαραλαμπίδη και την καλλιτεχνική διευθύντρια του ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας Εύα Οικονόμου-Βαμβακά.

Ο περιφερειάρχης ενημερώθηκε για τις δράσεις που προγραμματίζουν τα δύο ΔΗΠΕΘΕ μέσα στο επόμενο διάστημα και ανέφερε πως ο ρόλος τους είναι ιδιαίτερα σημαντικός για τα πολιτιστικά δρώμενα τόσο στους Δήμους Καβάλας και Κομοτηνής όσο και ευρύτερα.

Στο πλαίσιο της υπάρχουσας Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ του Υπουργείου Πολιτισμού, των Δήμων Καβάλας και Κομοτηνής και της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης για τις δράσεις των δύο ΔΗΠΕΘΕ, αποφασίστηκε η περιφέρεια να στηρίξει τις δράσεις των δύο Δημοτικών Περιφερειακών Θεάτρων με 60.000 € από πόρους του Εθνικού Προγράμματος Ανάπτυξης (ΕΠΑ).


Δημοσίευση σχολίου

Καλοδεχούμενα όλα τα σχόλια, επώνυμα και ανώνυμα. Πάντα όμως με σεβασμό στους άλλους αναγνώστες και στους νόμους. Ευχαριστούμε!

 
Top