0

Γνωρίζεται ότι αντιπροσωπεία της Ένωσης Αξιωματικών ΕΛληνικής Αστυνομίας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης πραγματοποίησε λίγες ημέρες μετά την ανάληψη των καθηκόντων του (1/3/2023), θεσμική - εθιμοτυπική συνάντηση με τον προσφάτως τοποθετηθέντα Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Δράμας, Αστυνομικό Διευθυντή κ. ΚΑΠΕΛΛΑΚΗ Αντώνιο. 

Ο Πρόεδρος της Ένωσης, Αστυνόμος Α΄ ΠΑΠΑΘΕΜΕΛΗΣ Άγγελος, αρχικά ευχήθηκε κάθε επιτυχία στον νέο Αστυνομικό Διευθυντή, ο οποίος τυγχάνει μέλος της Ένωσής μας επί σειρά ετών και επιπλέον κατέχει πλήρη και βαθιά γνώση του συνόλου των ζητημάτων που καλείται να αντιμετωπίσει καθημερινά η Διεύθυνση Αστυνομίας Δράμας. 

Στη συνέχεια επακολούθησε συζήτηση εφ’ όλης της ύλης με εστίαση στα κυριότερα θέματα αστυνομικού ενδιαφέροντος τα οποία επιζητούν άμεσης επίλυσης σε τοπικό και περιφερειακό επίπεδο, καθώς και στις σημαντικότερες διεκδικήσεις της Ομοσπονδίας μας.

Ο κ. Διευθυντής, αφού ευχαρίστησε την Ένωσή μας για τη διαχρονική συμβολή της στην αναβάθμιση του αστυνομικού λειτουργήματος και στην αναδειξη και επίλυση των συνδικαλιστικών ζητημάτων, μας δήλωσε ότι προτίθεται να διατηρήσει τα υψηλά επίπεδα συνεργασίας με το συνδικαλιστικό κίνημα και ο παράγοντας αστυνομικός να διαδραματίζει κυρίαρχο ρόλο στις ενέργειες της Διοίκησης, κατά τη λήψη των αποφάσεων προς επίτευξη των σκοπών και των στόχων που έχουν τεθεί από τη φυσική και πολιτική ηγεσία. 

Στη συνάντηση παρευρέθηκαν ο Α/Υ ΔΡΑΓΟΥΔΑΚΗΣ Αναστάσιος, Β΄ Αντιπρόεδρος Π.Ο.ΑΞΙ.Α., ο Α/Υ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ Ιωάννης, Υποδιευθυντής Δ.Α. Δράμας, η Α/Α΄ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΙΔΟΥ Ελισάβετ, Υπασπίστρια Δ.Α. Δράμας και μέλος Γραμματείας Γυναικών Ε.Α.Α.Μ.Θ., ο Α/Α΄ ΓΙΑΓΚΟΥΖΙΔΗΣ Αναστάσιος, Ταμίας Ε.Α.Α.Μ.Θ., ο Υ/Β΄ ΝΤΕΛΗΓΙΑΝΝΗΣ Πέτρος, εκτελεστικός γραμματέας Ε.Α.Α.Μ.Θ. και ο αντιπρόσωπος στην Π.Ο.ΑΞΙ.Α. Α/Α' ΚΟΥΡΤΟΓΛΟΥ Μιχαήλ.

Η Ένωσή μας, με διάθεση και αγωνιστικότητα, θα συνεχίσει τις επαφές και δράσεις της, για την υπεράσπιση των υπηρεσιακών και λοιπών συμφερόντων των μελών της.

(δελτίο τύπου)


Δημοσίευση σχολίου

Καλοδεχούμενα όλα τα σχόλια, επώνυμα και ανώνυμα. Πάντα όμως με σεβασμό στους άλλους αναγνώστες και στους νόμους. Ευχαριστούμε!

 
Top