0

Ο ασυνήθιστος πρώην πλέον Δήμαρχος Ιάσμου κ.Μουμίν Οντέρ αποτελεί παρελθόν.

Αποχώρησε με έναν εξαιρετικά συνηθισμένο τρόπο που δεν είναι άλλος από το να το βάλει στα πόδια.

Δυστυχώς οι πρωτόγνωρες καταστάσεις διχόνοιας, μίσους, απραξίας και ασταμάτητης προσωπικής αντιπαράθεσης αφήνουν βαθιές πληγές.

Πληγές που δεν λύνονται με μια παραίτηση και που αδιαμφισβήτητα έχουν τις βαθιές ρίζες τους στη μαγευτική χάραξη των Δήμων την Άνοιξη του 2010, 13 χρόνια πριν.

Αυτός που πραγματικά πληρώνει όμως το μάρμαρο της απάθειας, της έλλειψης αναπτυξιακού σχεδιασμού, της αδυναμίας να ζεστάνουμε τα σχολειά μας και να καθαρίσουμε τους δρόμους μας είναι αυτός που ξυπνάει στον Ίασμο και στα χωριά του, δηλαδή ο απλός πολίτης που ζει και εργάζεται εδώ.

Δεν νιώθω προσωπικά καμιά δικαίωση και δεν έχω και καμιά προσωπική φιλοδοξία, έχω όμως την ανάγκη αυτή τη στιγμή για χιλιοστή φορά στην αυτοδιοικητική μου διαδρομή και με το βλέμμα στραμμένο στους ανθρώπους που πίνουμε τον καφέ μας μαζί το πρωί να απευθυνθώ στην παράταξη που διοικεί τον Δήμο και σε αυτούς που διαχρονικά τους στήριξαν και τους στηρίζουν, να τονίσω ότι ως μείζον αντιπολίτευση δηλώνουμε σύσσωμοι και πανέτοιμοι να βοηθήσουμε τον προσωρινό μεταβατικό Δήμαρχο που θα εκλέξετε. 

Δεν ζητάμε καμιά θέση, δεν έχουμε ανάγκη καμιά διαπραγμάτευση ούτε καμιά αντιμισθία.

Σύσσωμοι όπως εδώ και 3,5 χρόνια και παρά τα όσα μίζερα και φθηνά μας καταλόγιζε ο πρώην Δήμαρχος ακόμη και τώρα σας καλούμε να παλέψουμε όλοι μαζί και να σώσουμε ότι σώζεται.

Πάμε επιτέλους μαζί;

ΥΓ. Πολιτικά μας χωρίζει το χάος, προσωπικά όμως ευχόμαστε περαστικά και ταχεία ανάρρωση στον κ. Μουμίν Οντέρ για την περιπέτεια της Υγείας του.

Για την μείζονα αντιπολίτευση

Κυριάκος Αμούτζας


Δημοσίευση σχολίου

Καλοδεχούμενα όλα τα σχόλια, επώνυμα και ανώνυμα. Πάντα όμως με σεβασμό στους άλλους αναγνώστες και στους νόμους. Ευχαριστούμε!

 
Top