0

Ο Δήμος Ξάνθης για την κάλυψη των αναγκών στάθμευσης οχημάτων, ιδιαίτερα των επισκεπτών που θα συμμετάσχουν στις ΘΛΕ-Ξανθιώτικο Καρναβάλι 2023, ανακοινώνει τη διάθεση τριών μεγάλων χώρων στάθμευσης, οι οποίοι θα είναι ελεύθεροι για το κοινό, την Κυριακή της Αποκριάς 26 Φεβρουαρίου 2023.

Συγκεκριμένα, εκείνη την ημέρα οι οδηγοί μπορούν να βρίσκουν μία θέση parking:

  • Στο Οικόπεδο που βρίσκεται δίπλα από το Γηροκομείο «Ο Μέγας Βασίλειος» (2ο χιλιόμετρο Ξάνθης-Καβάλας)
  • Στο Οικόπεδο δίπλα από τον Ιερό Ναό Αγ. Κυρίλλου και Μεθοδίου, επί της Εθελοντή Αιμοδότη
  • Στο Οικόπεδο πριν από τον Ιερό Ναό Αγ. Κυρίλλου και Μεθοδίου, επίσης, επί της Εθελοντή Αιμοδότη (προς Νοσοκομείο, αριστερά)

ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ότι για τις ανάγκες στάθμευσης έχει παραχωρηθεί στον Δήμο Ξάνθης το πάρκινγκ στον Ζυγό, από τον οποίο θα εκτελούνται και τα δρομολόγια αστικής συγκοινωνίας, από και προς Ξάνθη, την Κυριακή της Αποκριάς.

Επίσης, για τη διευκόλυνση των συμπολιτών μας, στην εύρεση θέσης πάρκινγκ, το τελευταίο τριήμερο των εκδηλώσεων και ιδιαίτερα κατά τη Βραδινή Παρέλαση (Σάββατο, 25 Φεβρουαρίου) και κατά τη διάρκεια της μεγάλης Καρναβαλικής Παρέλασης (Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου) ενημερώνουμε ότι ανοιχτές θα παραμείνουν οι αυλές των σχολείων:

  • Στο 1ο Γυμνάσιο Ξάνθης (Ανδρέου Δημητρίου 44)
  • Στο 5ο Δημοτικό Σχολείο Ξάνθης (Βλαχοπούλου Σταύρου Τέρμα)
  • Στο 2ο Επαγγελματικό Λύκειο Ξάνθης (Δημοκρίτου 27)

Καλή Αποκριά σε Όλους!Δημοσίευση σχολίου

Καλοδεχούμενα όλα τα σχόλια, επώνυμα και ανώνυμα. Πάντα όμως με σεβασμό στους άλλους αναγνώστες και στους νόμους. Ευχαριστούμε!

 
Top