0

Τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη ευχαρίστησε με γραπτή του ανακοίνωση ο περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης Χρήστος Μέτιος καθώς ανανέωσε την εμπιστοσύνη του προς το πρόσωπό του για τις ερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

Το γεγονός αποκτά ιδιαίτερη σημασία καθώς η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης βρίσκεται ψηλά τόσο στην πολιτική όσο και στην αναπτυξιακή ατζέντα της κυβέρνησης Μητσοτάκη από την πρώτη στιγμή με τον ίδιο τον πρωθυπουργό να επισκέπτεται την περιοχή ουκ ολίγες φορές για επίσημες επισκέψεις αλλά και για εγκαίνια μεγάλων έργων και κρίσιμων υποδομών όχι μόνο σε επίπεδο Θράκης αλλά σε διαβαλκανικό και πανευρωπαϊκό επίπεδο.

Υπό αυτή την έννοια η εμπιστοσύνη του Κυριάκου Μητσοτάκη προς τον Χρήστο Μέτιο μεταφράζεται σε συνειδητή επιλογή του πρωθυπουργού προς το πρόσωπο του σημερινού περιφερειάρχη, τόσο για το έργο που προσέφερε τα προηγούμενα χρόνια στην κρίσιμη για όλη την Ευρώπη περιοχή της Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης, όσο και γι αυτά που είναι σε θέση να προσφέρει τα κρίσιμα χρόνια που έρχονται, αμέσως μετά τις εκλογές.

Η ανακοίνωση του περιφερειάρχη Χρήστου Μέτιου έχει ως εξής:

Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρωθυπουργό της χώρας Κυριάκο Μητσοτάκη για τη στήριξη της υποψηφιότητάς μου ως Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης στις περιφερειακές εκλογές του προσεχούς Οκτωβρίου.

Η εμπιστοσύνη του Πρωθυπουργού, και Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, της μεγαλύτερης παράταξης της χώρας, μου δίνει ακόμα μεγαλύτερη δύναμη για τη συνέχιση του έργου που παράγουμε ήδη για τον τόπο και τους πολίτες της Περιφέρειάς μας.

Ένα έργο αναπτυξιακό, με κοινωνικό πρόσημο, που σχεδιάζουμε και υλοποιούμε με τρόπο συστηματικό και μεθοδικό και το οποίο αθροίζεται στον κεντρικό σχεδιασμό της Κυβέρνησης για την περιοχή μας.

Για μια Ανατολική Μακεδονία και Θράκη που αξιοποιεί τα μεγάλα της πλεονεκτήματα, που διαδραματίζει κομβικό ρόλο στην ευρύτερη γειτονιά της, που αποτελεί προορισμό για ανθρώπους και επιχειρήσεις.

Για μια Ανατολική Μακεδονία και Θράκη που παράγει, αναπτύσσεται και ευημερεί.


Δημοσίευση σχολίου

Καλοδεχούμενα όλα τα σχόλια, επώνυμα και ανώνυμα. Πάντα όμως με σεβασμό στους άλλους αναγνώστες και στους νόμους. Ευχαριστούμε!

 
Top