0

Συνάντηση εργασίας με το προεδρείο των εν ενεργεία στελεχών των ενόπλων δυνάμεων ΕΣΠΕΕΡΟΔ του νομού Ροδόπης που εκπροσωπούν την πανελλήνια οργάνωση ΠΟΕΣ είχε ο βουλευτής Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας Ευριπίδης Στ. Στυλιανίδης.

Συνομίλησε με τον πρόεδρο Χρήστο Ουζουνάκη και τον γενικό γραμματέα Δημήτρη Αρβανιτούδη για θέματα που αφορούν αιτήματα του προσωπικού και δεσμεύτηκε ως μέλος της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Εθνικής Άμυνας να ενημερώσει τον αρμόδιο υπουργό Νίκο Παναγιωτόπουλο, προκειμένου να αναληφθούν σχετικές πρωτοβουλίες. 

Ο βουλευτής υπογράμμισε τη μεγάλη σημασία της ενισχυμένης παρουσίας του στρατού στην περιοχή μας όχι μόνο για την ενίσχυση του αισθήματος ασφαλείας των κατοίκων της ακριτικής Θράκης αλλά και για την τόνωση της τοπικής οικονομίας.

Συμφωνήθηκε η συστηματική συνεργασία και αλληλοενημέρωση, ώστε να προωθούνται αιτήματα του κλάδου και των μονάδων της Ροδόπης.


Δημοσίευση σχολίου

Καλοδεχούμενα όλα τα σχόλια, επώνυμα και ανώνυμα. Πάντα όμως με σεβασμό στους άλλους αναγνώστες και στους νόμους. Ευχαριστούμε!

 
Top