0

Την απόφασή του να συμμορφωθεί με την αρνητική για τον ίδιο απόφαση του Δικαστή ανακοίνωσε ο δήμαρχος Ιάσμου Οντέρ Μουμίν. Η απόφαση αφορούσε σε αίτηση ασφαλιστικών μέτρων εναντίον του από αντίδικό του και η προσωρινή απόφαση του Δικαστή ήταν αρνητική για τον δήμαρχο. Προσεχώς αναμένεται η κανονική εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων σε δημόσια ακροαματική διαδικασία.

"Κανένα πρόβλημα με τον υπουργό Εσωτερικών κο Μάκη Βορίδη"

Σε (πολύ) σύντομη επικοινωνία που είχαν τα Perifereiaka.gr με τον δήμαρχο, ο ίδιος μιλώντας σχετικά με τις πληροφορίες για έρευνα εις βάρος του από την προϊσταμένη του αρχή, ανέφερε πως "ο κος Βορίδης είναι εξαίρετος νομικός και γνωρίζει πολύ καλά το αντικείμενό του ως υπουργός των Εσωτερικών" ενώ διέψευσε ορισμένα πολιτικά και μη πρόσωπα που ...ως άλλοι αστρολόγοι "προβλέπουν" το μέλλον του δημάρχου.

"Ως Ελληνας δήμαρχος ενεργώ στα πλαίσια που ο νόμος ορίζει και σύμφωνα με την συνείδησή μου, ενημερώνοντας όλες τις αρμόδιες αρχές της Ελληνικής Δημοκρατίας για τα όσα συμβαίνουν στον Δήμο Ιάσμου" μας ανέφερε. Ο ίδιος κατά την 10ήμερη παραμονή του στην Αθήνα είχε πολλές πολιτικές επαφές ενώ εμφανίστηκε στα μεγαλύτερα ελληνικά ΜΜΕ και δελτία ειδήσεων, με δηλώσεις και ρεπορτάζ.

Η κοινή γνώμη στην Ροδόπη ωστόσο παραμένει σοκαρισμένη από τα όσα γράφονται και ακούγονται αλλά και από την ακραία συμπεριφορά του δημάρχου, καθώς ο ίδιος εκτός από ορισμένες διφορούμενες ή και αμφισβητούμενες αναφορές του στα κοινωνικά δίκτυα, δεν έχει μιλήσει ακόμη δημοσίως και δεν έχει δώσει απαντήσεις, παρά μόνο μιλώντας σε συγκεκριμένους και επιλεγμένους εκπροσώπους τοπικών ΜΜΕ.

Τα Perifereiaka.gr παραμένουν στην διάθεση του δημάρχου και κάθε άλλου σχετικού με τα πρόσφατα γεγονότα προσώπου, για μία ανοιχτή συζήτηση εφ' όλης της ύλης.

Από την πλευρά μας να ευχηθούμε ένα ειρηνικό 2023 στον Δήμο Ιάσμου!


Δημοσίευση σχολίου

Καλοδεχούμενα όλα τα σχόλια, επώνυμα και ανώνυμα. Πάντα όμως με σεβασμό στους άλλους αναγνώστες και στους νόμους. Ευχαριστούμε!

 
Top