0

Με συγκίνηση και αναγνώριση της πολύχρονης προσφοράς του στα αυτοδιοικητικά πράγματα της περιοχής, έκανε δεκτή την παραίτηση του περιφερειακού συμβούλου και αντιπεριφερειάρχη Διοίκησης, Οικονομικών και Διαφάνειας της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης Κώστα Ναλμπάντη, ο περιφερειάρχης ΑΜΘ Χρήστος Μέτιος.

Σε πολύ προσωπικό τόνο, ευχαρίστησε τον πολύτιμο φίλο και επί χρόνια στενό του συνεργάτη από τα χρόνια της κοινής θητείας τους στην διοίκηση του Δήμου Κομοτηνής και εξήρε τις γνώσεις, τις ικανότητες και την προσφορά του στα κοινά.

Προσωπικοί λόγοι αναγκάζουν τον Κώστα Ναλμπάντη, πετυχημένο στέλεχος της τοπικής αυτοδιοίκησης Α και Β βαθμού αλλά και επί χρόνια πρόεδρο της ΝΟΔΕ Ροδόπης, να παραιτηθεί από τα δημόσια αξιώματα που κατέχει, αποχαιρετώντας στενούς φίλους και συνεργάτες και ολοκληρώνοντας ένα κύκλο παρουσίας στα κοινά της περιοχής που μπορεί να χαρακτηριστεί και θα μείνει στη μνήμη όλων για την ακεραιότητα του χαρακτήρα του και το ήθος του.

Ο περιφερειάρχης από την πλευρά του ευχήθηκε στον Κώστα Ναλμπάντη ότι καλύτερο σε προσωπικό επίπεδο.

Την θέση του Κώστα Ναλμπάντη στο Περιφερειακό Συμβούλιο αναμένεται να αναλάβει ο αμέσως επόμενος στην σταυροδοσία των εκλογών του 2019 που είναι ο σημερινός πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Ροδόπης Βασίλειος Λούρμπας για τον οποίον και ανοίγονται νέες ευκαιρίες, καθώς το όνομά του είναι ένα από τα πιθανά που ακούγονται για την θέση του αντιπεριφερειάρχη Ροδόπης, μετά τις ερχόμενες εκλογές.

Η ανακοίνωση του περιφερειάρχη Χρήστου Μέτιου:

"Με συγκίνηση δέχτηκα στο γραφείο μου τον κ. Κώστα Ναλμπάντη με αφορμή την παραίτησή του, για προσωπικούς λόγους, από τις θέσεις του Αντιπεριφερειάρχη Διοίκησης, Οικονομικών και Διαφάνειας ΑΜΘ και του Περιφερειακού Συμβούλου Ροδόπης.

Με τον Κώστα Ναλμπάντη μας συνδέει μακρά φιλία βασισμένη σε αισθήματα αλληλοεκτίμησης και σεβασμού.

Στα πλαίσια της κοινής μας θητείας, τόσο στον πρώτο βαθμό της τοπικής Αυτοδιοίκησης στο Δήμο Κομοτηνής, όσο και στο δεύτερο βαθμό στην Περιφέρεια ΑΜΘ, είχαμε πάντα πολύ καλή συνεργασία στον σχεδιασμό και στην υλοποίηση έργων και δράσεων. Ταυτόχρονα είχα την ευκαιρία να τον γνωρίσω καλύτερα και να εκτιμήσω την εμπειρία, τις γνώσεις και το ήθος του, ενώ σε δύσκολες στιγμές της αυτοδιοικητικής μου πορείας, ήταν πάντοτε παρών.

Τον ευχαριστώ από καρδιάς για την προσφορά του στη Διοίκηση της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και του εύχομαι ό,τι καλύτερο σε προσωπικό επίπεδο."


Δημοσίευση σχολίου

Καλοδεχούμενα όλα τα σχόλια, επώνυμα και ανώνυμα. Πάντα όμως με σεβασμό στους άλλους αναγνώστες και στους νόμους. Ευχαριστούμε!

 
Top