0

Εάν θελήσετε να κάνετε μια κομψή εμφάνιση που να αποπνέει θηλυκότητα και δυναμισμό, ποια είναι τα πρώτα fashion items που θα σας έρθουν στο νου; Εάν σκεφτήκατε τα γυναικεία φορέματα, τις φούστες και τα formal παντελόνια, δεν σας αδικούμε καθόλου, αφού εκείνα είναι συνήθως οι πρωταγωνιστές στα πιο elegant looks. Ωστόσο, εμείς σε αυτό το blogpost κάνουμε την ανατροπή και σας προτείνουμε από εδώ και στο εξής να προσθέσετε και τα τζιν παντελόνια στις επιλογές και εάν αναρωτιέστε γιατί, συνεχίστε να διαβάζετε παρακάτω.

Είναι Παρασκευή και θα πάτε στο γραφείο σας, αλλά έχετε κανονίσει βόλτα αμέσως μετά, έτσι θέλετε το outfit που θα επιλέξετε να είναι άνετο και κομψό, αλλά και αρκετά στιλάτο για την έξοδό σας. Εδώ το hero item θα είναι το σκούρο wide leg τζιν, το οποίο θα συνδυάσετε με ένα λευκό πουκάμισο και θα φορέσετε από πάνω μια κρουαζέ μονόχρωμη μπλούζα σε πιο χαλαρή γραμμή. Μόλις κάνετε shut down το pc σας, αντικαταστήστε την κρουαζέ μπλούζα με ένα ένα φίνο τοπ με τιράντα που θα το έχετε μαζί σας στην τσάντα από το πρωί!

Εάν η βόλτα σας αφορά νυχτερινή έξοδο και η προετοιμασία σας βρίσκει στο σπίτι, τότε ξεκινήστε την «ιεροτελεστία» με ένα αναζωογονητικό αφρόλουτρο και στη συνέχεια επιλέξτε ένα εντυπωσιακό μπούστο ή ένα σέξι lingerie top που θα το συνδυάσετε με το τζιν σας, classic blue ή μαύρο, skinny, regular ή με πιο relaxed εφαρμογή, ένα oversized σακάκι on top, statement ψηλοτάκουνα και είστε έτοιμη!

Τα γυναικεία τζιν παντελόνια χαρίζουν αβίαστη κομψότητα και στις casual εμφανίσεις σας. Πώς; Ένας τρόπος είναι να υιοθετήσετε το double denim trend, ταιριάζοντας δηλαδή δύο διαφορετικά denim κομμάτια που μπορεί να είναι στην ίδια ακριβώς απόχρωση ή και όχι. Για παράδειγμα, μπορείτε να συνδυάσετε το τζιν παντελόνι σας με ένα τζιν πουκάμισο και να ολοκληρώσετε το look με ένα printed παλτό ή ένα πιο minimal. Ένας άλλος τρόπος είναι να το φορέσετε με μια μπλούζα με statement prints. Μπορεί να είναι μια τουνίκ σε blue iris απόχρωση και abstract prints ή ένα θηλυκό κρουαζέ top με γεωμετρικά σχέδια. Και επειδή το look θέλουμε να έχει τον wow factor πέρα από την κομψότητα, συνδυάστε ψηλοτάκουνα σε ένα χρώμα που θα ταιριάζει απόλυτα με το top που θα επιλέξετε.

Τα παραπάνω επιβεβαιώνουν ότι τα denim είναι από τα πιο διαχρονικά και ευέλικτα κομμάτια που μπορείτε να έχετε στην γκαρνταρόμπα σας. Εσείς έχετε αυτά που χρειάζεστε ή είναι απαραίτητες κάποιες προσθήκες ακόμα;


Δημοσίευση σχολίου

Καλοδεχούμενα όλα τα σχόλια, επώνυμα και ανώνυμα. Πάντα όμως με σεβασμό στους άλλους αναγνώστες και στους νόμους. Ευχαριστούμε!

 
Top