0

«Δεν μπορούσα να διανοηθώ ότι μια μάνα, ένας πατέρας, εξαναγκάζεται να οδηγηθεί στην παρανομία και ουσιαστικά να κλέψει την τροφή για να ταΐσει το μωρό του.»

Αυτά είναι τα λόγια του κ.Τάσου Βιλάνου ο οποίος με αφορμή την φωτογραφία με τα αντικλεπτικά στις παιδικές τροφές που έκανε το γύρο του διαδικτύου αποφάσισε να αντιδράσει διαφορετικά. «Εγώ σηκώθηκα, πήγα, πήρα βρεφικές τροφές με σκοπό να τις χαρίσω σε συνανθρώπους μου, οι οποίοι τις έχουν πραγματικά ανάγκη που έχουν ανάγκη από το να ταΐσουν το παιδί τους» λέει μπροστά στην κάμερα της ΕΡΤ και τη Ρένα Πανταζόγλου

Ο ίδιος μίλησε για τις δυσκολίες αντιμετωπίζει ως επιχειρηματίας: «δεν είμαι εύπορος άνθρωπος, ούτε μεγαλοεπιχειρηματίας. Ένας μικρομεσαίος είμαι εγώ με την οικογένειά μου. Δυσκολεύομαι να πληρώσω το ηλεκτρικό μου ρεύμα, όπως και οι περισσότεροι, συνάδελφοί μου» λέει και προσθέτει πως με αυτή την κίνησή του έκανε το ελάχιστο που μπορούσε για το συνάνθρωπο.

Για όσους ντρέπονται ή διστάζουν να λάβουν την βοήθεια που προσφέρει, ο κ. Βιλάνος ζητά να πάρουν τηλέφωνο στο κατάστημα και θα τους σταλεί μια σακούλα με τα απαραίτητα στο σπίτι. Επίσης, μπορεί να διαθέσει και ορισμένα καρβέλια ψωμιά σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη. «Με απόλυτη εχεμύθεια, δεν χρειάζεται να το μάθει κανείς».

Δείτε το βίντεο:

https://www.ertnews.gr/eidiseis/ellada/kavala-o-idioktitis-toy-pantopoleioy-poy-prosferei-paidikes-trofes-mila-stin-ert/


Δημοσίευση σχολίου

Καλοδεχούμενα όλα τα σχόλια, επώνυμα και ανώνυμα. Πάντα όμως με σεβασμό στους άλλους αναγνώστες και στους νόμους. Ευχαριστούμε!

 
Top