0

Θέλετε μία ριζική και έντονη αλλαγή στα μαλλιά σας, αλλά δεν ξέρετε τι να τους κάνετε; Μην ανησυχείτε, γιατί εδώ θα βρείτε κάποιους τρόπους να αλλάξετε τα μαλλιά σας, μέσα σε μία μόνο μέρα.

Βάψτε τα

Η πιο δραστική αλλαγή που μπορείτε να κάνετε, είναι να αλλάξετε το χρώμα των μαλλιών σας! Προσπαθήστε να μην πάρετε αυτή την απόφαση βιαστικά, γιατί αν την μετανιώσετε, θα πάρει καιρό στο φυσικό σας μαλλί να ξανά φυτρώσει και αν τα ξαναβάψετε, θα κουράσετε την τρίχα σας.

Αν θέλετε να αλλάξετε το χρώμα σας αλλά είστε λίγο διστακτικοί, μπορείτε να δοκιμάσετε να κάνετε πρώτα ένα balayage ή να προσθέσετε ανταύγειες. 

Κάντε τα ίσια ή σγουρά

Πολύ εύκολη αλλαγή, είναι να αλλάξετε τα μαλλιά σας από σγουρά σε ίσια και το αντίστροφο. Αυτό είναι κάτι, που μπορείτε να κάνετε πολύ εύκολα με μία ισιωτική μαλλιών ή με ένα πιστολάκι και μία βούρτσα. 

Πέρα απ’ το γεγονός ότι αυτή η διαδικασία δεν παίρνει πολύ ώρα, δεν θα δημιουργήσει πραγματική αλλαγή στα μαλλιά σας, αφού μετά από ένα μπάνιο θα επιστρέψουν στο φυσικό τους σχήμα.

Αλλάξτε την χωρίστρα σας

Ίσως αυτή να είναι η πιο απλή επιλογή. Αν έχετε χωρίστρα στη μέση, κάντε τη στο πλάι και το ανάποδο. Ίσως κιόλας να ανακαλύψετε, πως τα μαλλιά σας δείχνουν καλύτερα με κάποια συγκεκριμένη χωρίστρα.

Κόψτε τα

Μπορεί να μην θέλετε να αποχωριστείτε τα μακριά σας μαλλιά, αλλά έχετε σκεφτεί πως ίσως να σας πάνε και τα πιο κοντά; Μπορείτε να δοκιμάσετε να τα κόψετε λίγο και αν σας ικανοποιεί αυτή η αλλαγή, να τα κόψετε παραπάνω στην συνέχεια. Αυτή είναι μία αλλαγή, που σίγουρα δεν θα περάσει απαρατήρητη.

Προσθέστε extensions

Το άλλο άκρο, είναι να προσθέσετε μαλλιά! Ειδικά αν δυσκολεύεστε να μακρύνετε τα μαλλιά σας, πάντα έχετε την επιλογή να επισκεφθείτε κάποιο κομμωτήριο και με την βοήθεια ενός ειδικού να μακρύνετε τεχνητά τα μαλλιά σας.

Δοκιμάστε αξεσουάρ

Αν δεν θέλετε καθόλου να πειράξετε τα μαλλιά σας, είναι καλή ιδέα απλά να προσθέσετε αξεσουάρ. Υπάρχουν πολλά αξεσουάρ μαλλιών για να διαλέξετε, κάποια εκ των οποίων είναι τα κοκαλάκια, τα τσιμπιδάκια, οι στέκες και οι μπαντάνες.

Μην ξεχνάτε πως όπως το σώμα σας, έτσι και τα μαλλιά σας χρειάζονται ξεκούραση. Για αυτόν τον λόγο, μην αμελείτε να τα περιποιείστε με ειδικές κρέμες και λάδια μαλλιών moroccanoil, για να διατηρηθούν ακμαία, ενώ εσείς πειραματίζεστε με αυτά.


Δημοσίευση σχολίου

Καλοδεχούμενα όλα τα σχόλια, επώνυμα και ανώνυμα. Πάντα όμως με σεβασμό στους άλλους αναγνώστες και στους νόμους. Ευχαριστούμε!

 
Top