0

Δύο έργα συντήρησης του οδικού δικτύου της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας συνολικού προϋπολογισμού 2,2 εκατομμυρίων ευρώ υπέγραψε ο περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης Χρήστος Μέτιος με τους νόμιμους εκπροσώπους των αναδόχων κατασκευαστικών εταιρειών. Οι δύο συμβάσεις υπογράφηκαν στην Καβάλα και στην Κομοτηνή.

- Το πρώτο έργο αφορά έργο συντήρησης και αποκατάστασης τμημάτων 6 επαρχιακών δρόμων, προϋπολογισμού 1,2 εκ. €, στις εξής επαρχιακές οδούς:

  • 6 (διασταύρωση Εθνικής οδού Καβάλας – Ξάνθης προς Αγίασμα  και διασταύρωση Κεραμωτής)
  • 8 (Χρυσούπολη – Κεραμωτή, μέσα στο οικισμούς Χρυσοχωρίου,  Ν. Καριάς, και Χαϊδευτού)
  • 10 (Μυρτόφυτο – Φωλιά)
  • 11 (Ελευθερούπολη – όρια Ν. Σερρών)
  • 12 (Ακροβούνι έως τη διασταύρωση Αγ. Ανδρέα – Ελευθερών)
  • 13 (Φωλιά – Σιδηροχώρι)

Η σύμβαση για το πολύ σημαντικό για τους κατοίκους της Π.Ε. Καβάλας έργο υπογράφηκε στην Καβάλα με τον Άγγελο Ταΐρη της εταιρείας «ΤΑΪΡΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΙΚΕ», παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας Αλέξη Πολίτη και του Προϊσταμένου της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της ΠΕ Καβάλας Θωμά Καραβά.

- Το δεύτερο έργο αφορά σε ζητήματα συντήρησης και αποκατάστασης των φθαρμένων οδοστρωμάτων του εθνικού και επαρχιακού δικτύου που βρίσκεται στην αρμοδιότητα της Περιφέρειάς μας στο νησί της Θάσου, προϋπολογισμού 1 εκατομμυρίου ευρώ.

Η σύμβαση για το πολύ σημαντικό αυτό έργο για το τουριστικό νησί της Θάσου υπογράφηκε στην Κομοτηνή με τον Θανάση Εκμετζή της εταιρείας «ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΕ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ», παρουσία της Αντιπεριφερειάρχη Διεθνών Σχέσεων και Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων της ΠΑΜΘ Μαρίας Πολυμέρου και του Προϊσταμένου της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της ΠΑΜΘ Βαγγέλη Σταμπόλογλου.Δημοσίευση σχολίου

Καλοδεχούμενα όλα τα σχόλια, επώνυμα και ανώνυμα. Πάντα όμως με σεβασμό στους άλλους αναγνώστες και στους νόμους. Ευχαριστούμε!

 
Top