0

Ένα πολύ ιδιαίτερο ποδοσφαιρικό ντέρμπι ή μάλλον περισσότερα θα βιώσει η οικογένεια Οικονόμου όπως συνέβη και πριν τρία χρόνια.

Μόνο που τώρα τα τρία αδέρφια Οικονόμου, ο Βασίλης του Ορφέα Στρύμης, ο Βάιος του Σπάρτακου Αγίων Θεοδώρων και ο μικρότερος ο Στέλιος της Δόξας Ν. Σιδηροχωρίου, αφού ανανέωσαν με τις ομάδες τους θα βρεθούν αντίπαλοι στα γήπεδα της ΕΠΣ Θράκης, με τρεις διαφορετικές ομάδες και όχι με δυο όπως συνέβη το 2019.

Ο μεγαλύτερος ο Βασίλης είναι γεννημένος το 2003 και πέρσι αναδείχτηκε πρωταθλητής Β’ κατηγορίας με την ομάδα του Ορφέα Στρύμης έχοντας 3 γκολ, ενώ ταυτόχρονα σπουδάζει στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο.

Ο μεσαίος ο δεξιός μπακ Βάιος Οικονόμου είναι γεννημμένος το 2004 και γέννημα θρέμμα των ακαδημιών του Σπάρτακου, αγωνιζόμενος αρχικά για δύο χρόνια στην ακαδημία ΑΕΚ του Σπάρτακου, ενώ είναι μέλος και των μεικτών της ΕΠΣ Θράκης.

Ο μικρότερος ο Στυλιανός είναι γεννημένος το 2005 και πέρυσι μεταγράφηκε από τον Ορφέα Στρύμης στην Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου και είναι και αυτός μέλος των μεικτών της ΕΠΣ Θράκης.

Μπερδεμένος ο γνωστός δικηγόρος πατέρας Στράτος Οικονόμου τα τελευταία χρόνια δεν θα ξέρει σε ποιον αγώνα να πρωτοπάει την φετινή χρονιά με την άνοδο της Στρύμης αφού πέρυσι τουλάχιστον πήγαινε σε ένα αγώνα το Σάββατο και έναν την Κυριακή. Το σίγουρο είναι πως θα είναι σίγουρα στους αγώνες ανάμεσα σε Σιδηροχώρι, Αγίους Θεοδώρους και Στρύμη, αν και ίσως είναι λίγο περισσότερο με τον μεγάλο με τον Ορφέα, γιατί στο παρελθόν αγωνίστηκε με την φανέλα του. Ενεργός ποδοσφαιριστής αφού συμμετέχει τουλάχιστον 20 χρόνια με τον Δικηγορικό Σύλλογο Ροδόπης.

https://www.thrakikiagora.gr/tria-aderfia-ananeosan-kai-tha-agonizontai-me-diaforetikes-omades-sta-gipeda-tis-thrakis-mperdemenos-o-perifanos-pateras


Δημοσίευση σχολίου

Καλοδεχούμενα όλα τα σχόλια, επώνυμα και ανώνυμα. Πάντα όμως με σεβασμό στους άλλους αναγνώστες και στους νόμους. Ευχαριστούμε!

 
Top