0

Συνέντευξη – κόλαφο για τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν έδωσε ο Νο1 εχθρός του Τούρκου προέδρου, Φετουλάχ Γκιουλέν, υπογραμμίζοντας ότι ο ηγέτης της γειτονικής χώρας λέει «ανοησίες».

Ο Φετουλάχ Γκιουλέν μίλησε στον Alpha από το σπίτι – φρούριο που ζει στην Πενσυλβάνια των Ηνωμένων Πολιτειών, σημειώνοντας την ανησυχία του για τις εξελίξεις στην ανατολική Μεσόγειο.

Ο θρησκευτικός ηγέτης που αποτελεί τον «εχθρό» του Ερντογάν, αποδόμησε τον Τούρκο πρόεδρο, υπογραμμίζοντας ότι λέει ανοησίες για την επέμβαση στα ελληνικά νησιά και πως δεν θα πρέπει υπάρχει ένταση μεταξύ των δύο χωρών.

«Οι δικοί μας συμπεριφέρονται λες και είναι μεθυσμένοι. Το τελευταίο διάστημα, ο δικός μας (ο Ερντογάν) λέει ανοησίες ότι θα πάει στα νησιά και θα κάνει κατάληψη» τόνισε και συμπλήρωσε: «Όλοι πρέπει να παραμείνουν στις θέσεις τους. Η Ελλάδα ήταν πάντα ένας πυλώνας για την ανάπτυξη όλων των πολιτισμών του κόσμου».

Παράλληλα, έστειλε και το μήνυμά του προς τους Έλληνες: «Η Ελλάδα είναι μια μικρή χώρα που φιλοξένησε τόσους πολλούς ανθρώπους. Αυτό είναι κάτι εξαιρετικά σημαντικό και πρέπει να αναγνωριστεί από όλους».

Επίσης, αναφέρθηκε και σε όσους καλλιεργούν την ένταση μεταξύ των δύο χωρών. «Κάποιοι δουλεύουν σκληρά για να χαλάσουν την ατμόσφαιρα και να θολώσουν τα νερά» πρόσθεσε ο Φετουλάχ Γκιουλέν.

Δείτε το βίντεο:

https://www.in.gr/2022/09/28/world/gkioulen-anoisies-erntogan-ta-peri-katalipsis-ellinikon-nision/


Δημοσίευση σχολίου

Καλοδεχούμενα όλα τα σχόλια, επώνυμα και ανώνυμα. Πάντα όμως με σεβασμό στους άλλους αναγνώστες και στους νόμους. Ευχαριστούμε!

 
Top