0

Κάθε σεζόν προσθέτουμε έστω και λίγα καινούργια κομμάτια στη συλλογή μας όχι μόνο γιατί μπορεί να έχουν φθορές τα παλιά μας ρούχα, αλλά και για να ταιριάζουν με το στιλ και τη γραμμή μας, όπως είναι διαμορφωμένα τώρα. Σκοπός είναι να πειραματιζόμαστε με looks και να νιώθουμε όμορφα μέσα σε αυτά, έτσι κι εμείς σε αυτό το blogpost σου δίνουμε ιδέες για τα απαραίτητα του φθινοπώρου, ώστε να ετοιμάσεις τη shopping list σου.

Ξεκινάμε με τα πανωφόρια! Γυναικεία μπουφάν, καπαρντίνες, σακάκια, ζακέτες είναι δυνατό να λείπουν από την ντουλάπα σου; Αυτά τα transitional pieces είναι εκεί, για να αντιμετωπίσεις όλα τα τερτίπια που μπορεί να κάνει ο καιρός. Φόρεσε την κομψή καπαρντίνα σου πάνω από ένα καλοκαιρινό σύνολο και θα είσαι ready to go τις πρώτες φθινοπωρινές ημέρες. Το σακάκι έχει το κατάλληλο μήκος, για να μην νιώθεις ότι φοράς κάτι «βαρύ» και είναι τέλειο όχι μόνο με τα υφασμάτινα παντελόνια σου, αλλά και με τα jeans σου. Think outside of the box με printed ζακέτες και καρό jackets που θα σου χαρίσουν το cozy look που επιθυμείς. Και φυσικά τα denim και leather-effect μπουφάν είναι η επιτομή του coolness.

Σειρά έχουν οι ripped μπλούζες ζιβάγκο, τα fluffy tops, οι μακρυμάνικες τουνίκ, οι ανάλαφρες μπλούζες με κουκούλα, τα πουκάμισα και οι πουκαμίσες. Επένδυσε φέτος και σε κομμάτια που έχουν prints, χρώματα που θυμίζουν πολύτιμους λίθους, αλλά και περίτεχνες λεπτομέρειες στο σχέδιο όπως δαντέλα, για να κάνεις standout. Όταν ο καιρός θα αρχίσει να κρυώνει περισσότερο, είναι η στιγμή που οι καζάκες και τα πουλόβερ γίνονται must.

Η λίστα μας συνεχίζεται με τα jeans. Slouchy, skinny, mom’s – τα στιλ είναι πολλά και είναι σίγουρο ότι στις νέες αφίξεις στα γυναικεία τζιν θα βρεις εκείνα που θα σε ενθουσιάσουν και θα κολακεύσουν ιδανικά το σώμα σου. Προσθέτουμε ακόμα τα denim και τα πλεκτά φορέματα, τις υπέροχες ολόσωμες φόρμες, τις midi φούστες και φυσικά δεν μπορούν να λείπουν από τη φθινοπωρινή σου γκαρνταρόμπα τα leather-look παντελόνια. 

Tη shopping list μας ολοκληρώνουν τα αξεσουάρ και τα παπούτσια. Στο στόχαστρο μπαίνουν οι ευρύχωρες πρακτικές τσάντες, ωραίες ζώνες, κοσμήματα και φυσικά τα loafers και οι μπότες. Οι αποχρώσεις σκουραίνουν, προτιμάμε κυρίως τα neutral και earthy colors είτε για να δημιουργήσουμε σύνολα με πιο μίνιμαλ αισθητική είτε για να «παίξουμε» με τις αποχρώσεις στο υπόλοιπο look. Τα outfits του φθινοπώρου μπορούν να γίνουν πολύ ελκυστικά, το μόνο που χρειάζεται είναι λίγη φαντασία. Έτοιμη, για να κάνεις update; 


Δημοσίευση σχολίου

Καλοδεχούμενα όλα τα σχόλια, επώνυμα και ανώνυμα. Πάντα όμως με σεβασμό στους άλλους αναγνώστες και στους νόμους. Ευχαριστούμε!

 
Top