0

Ο Γιάννης Τοπαλούδης και η Κυριακή Αρμουτίδου μίλησαν στα Παραπολιτικά 90,1 και την εκπομπή «Δυο, αλλά όχι ξένοι» με τους δημοσιογράφους Σπύρο Χαριτάτο και Μπάγια Αντωνοπούλου.

Ο πατέρας της άτυχης κοπέλας που δολοφονήθηκε και βιάστηκε στη Ρόδο, δήλωσε στα Παραπολιτικά 90,1: «Ίσως δεν γνωρίζει ο Ιεράρχης ότι ακόμα και ζευγάρι να είναι κάποιοι, αν δε θέλει κάποιος να κάνει έρωτα είναι βιασμός».

Για τις δηλώσεις του μητροπολίτη είπε συγκεκριμένα: «Καλό θα είναι όσοι κατέχουν αξιώματα να είναι πολύ προσεκτικοί στις γνώσεις τους. Όσοι είμαστε σε αυτή τη θέση που έχουμε χάσει τα παιδιά τους ή έχουν υποστεί βιασμό ξέρουμε ότι είναι ψυχική δολοφονία όλης της οικογένειας. Είναι ισόβιος θάνατος μιας οικογένειας που έχει υποστεί βιασμό ή έχει δολοφονηθεί. Ο Μητροπολίτης Δωδώνης εκπροσωπεί τον εαυτό του και όχι τον Θεό».

Ο Γιάννης Τοπαλούδης προσέθεσε: «Η σύζυγός μου κι εγώ είδαμε αυτές τις δηλώσεις και μας προκάλεσε αγανάκτηση και οργή. Την ίδια αγανάκτηση και θα αισθάνονται όσοι είναι στη θέση μας. Ο βιασμός θα πρέπει να θεωρείται δολοφονία, έτσι θα πρέπει να αντιμετωπίζεται από τα δικαστήρια».

Ο πατέρας της 19χρονης φοιτήτριας από το Διδυμότειχο, που βιάστηκε ομαδικώς και δολοφονήθηκε από δύο άντρες στη Ρόδο, ξέσπασε και σε δηλώσεις που έκανε στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Mega.

«Φαντάζομαι ότι όλοι οι γονείς που είμαστε σε αυτή την τόσο δύσκολη θέση αισθανόμαστε οργή και αγανάκτηση. Οργή και αγανάκτηση, γιατί πρέπει κάποιοι που έχουν κάποια αξιώματα, να είναι πιο προσεκτικοί στις δηλώσεις τους, για να μη προκαλούν την ελληνική κοινωνία», δήλωσε ο Γιάννης Τοπαλούδης.

Τέσσερα χρόνια μετά τον άδικο και μαρτυρικό χαμό της κόρης του Ελένης ο Γιάννης Τοπαλούδης χαρακτηρίζει τον βιασμό ψυχική δολοφονία!

«Ο βιασμός είναι μια ψυχική δολοφονία του παιδιού, αλλά και κατ’ επέκταση ολόκληρης της οικογένειας. Ο βιασμός λοιπόν, θα πρέπει να καταδικάζεται σε ότι αφορά το ποινικό κομμάτι, όπως και μια δολοφονία. Αυτά που εκφράζει ο συγκεκριμένος ιερέας αντικατοπτρίζουν απλά και μόνο τις δικές του και μόνο προσωπικές απόψεις», είπε και συμπλήρωσε: «Ας μη ξεχνάμε ότι όλοι αυτοί είναι εκπρόσωποι του Θεού εδώ στη γη. Δεν αντιπροσωπεύουν τον ίδιο το Θεό».

“Είναι μισογύνης. Να τον καθαιρέσουν αμέσως”

Οργή και αγανάκτηση προκάλεσαν στη μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη, Κυριακή Αρμουτίδου, τα λόγια του ιεράρχη.

«Τον άκουσα με τα ίδια μου τα αυτιά και μου έρχονταν αν ήταν μπροστά μου, στάζει χολή η ψυχή σου ρασοφόρε ιεράρχα. Μισογυνισμό στάζουν τα λόγια σου. Γέννησες παιδί; Πως μιλάς και βγάζεις τόση τοξικότητα; Ντροπή σου! Αυτοί πρέπει να καθαιρούνται! Εδώ και τώρα να τον καθαιρέσουν και να πάει σπίτι του. Είναι ψεύτες υποκριτές και σπέρνουν τη διχόνοια και τη μισαλλοδοξία. Να αλλάξει το όνομα του από Χρυσόστομος, δημιουργεί αίσχος στις καρδιές. Δεν με καλύπτει η συγγνώμη, να μη παραληρεί! Με λίγα λόγια μας είπε, τα θέλει ο κ@@ της! Με ένα συγγνώμη καλύπτει αυτά τα πικρόχολα σχόλια. Μισογύνης είναι ο άνθρωπος», είπε η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη.

Παρακολουθείστε τις δηλώσεις:

https://www.evros-news.gr/2022/09/04/οργισμένοι-οι-γονείς-της-ελένης-τοπαλ/


Δημοσίευση σχολίου

Καλοδεχούμενα όλα τα σχόλια, επώνυμα και ανώνυμα. Πάντα όμως με σεβασμό στους άλλους αναγνώστες και στους νόμους. Ευχαριστούμε!

 
Top