0

Παράταση έως τις 31 Οκτωβρίου δόθηκε για τη δήλωση λαϊκών αγορών στο Πληροφοριακό Σύστημα "βελτίωση και απλοποίηση διαδικασίας τοποθέτησης στις λαϊκές αγορές", με διάταξη του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων που ενσωματώνεται στο περιβαλλοντικό πολυνομοσχέδιο.

Όπως αναφέρει σημερινή ανάρτηση της Παναττικής Ομοσπονδίας Πωλητών Λαϊκών Αγορών στην ηλεκτρονική της σελίδα, η προθεσμία έληγε στις 31 Ιουλίου αλλά όπως ενημέρωσε ο αρμόδιος υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων 'Αδωνις Γεωργιάδης, επειδή δεν είχαν προλάβει ενδιαφερόμενοι να κάνουν τη δήλωση, δίδεται η παράταση ώστε να μην αδικηθεί κάποιος και βρεθεί χωρίς άδεια λαϊκών αγορών.

Στο ίδιο άρθρο, το 131, είχε προβλεφθεί οι κάτοχοι άδειας παραγωγού λαϊκών αγορών του νομού Αττικής ειδικά, εφόσον έχουν έως είκοσι στρέμματα στα ΟΠΣΑΑ, να μπορούν να λάβουν επαγγελματική άδεια και επιπλέον τώρα συμπληρώθηκε ότι στην έννοια των παραγωγών συμπεριλαμβάνονται και οι παραγωγοί αυγών και μελιού.

Περισσότερα:

https://www.capital.gr/epixeiriseis/3650556/laikes-agores-epekteinetai-i-dunatotita-tropopoiisis-adeion-paragogou-se-epaggelmatikes


Δημοσίευση σχολίου

Καλοδεχούμενα όλα τα σχόλια, επώνυμα και ανώνυμα. Πάντα όμως με σεβασμό στους άλλους αναγνώστες και στους νόμους. Ευχαριστούμε!

 
Top