0

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Της επιχείρησης «Δράκος Χ. & Σία Ε.Ε.»

Θεωρώντας υποχρέωσή μας να διευκρινίσουμε τις θέσεις και τις απόψεις μας, όχι από φόβο πως θα χαρακτηριστούμε «συμφεροντολόγοι επιχειρηματίες», αλλά προς αποκατάσταση της πραγματικής διάστασης της επικρατούσας κατάστασης που αφορά στη φάση του  έργου  «Ανάδειξη της ιστορικής φυσιογνωμίας της πόλης-πολιτιστική διαδρομή από τη Βυζαντινή έως τη σύγχρονη Κομοτηνή», δηλώνουμε τα εξής:

  • Ως επιχείρηση που δραστηριοποιείται και στον αύλειο χώρο της Λέσχης Κομοτηναίων δηλώσαμε δημόσια και ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΥΜΦΩΝΟΙ στην υλοποίηση του έργου.
  • Ουδεμία αντίρρηση θα φέρουμε για την έναρξη των εργασιών, εφόσον η Δημοτική Αρχή θα διενεργήσει τα νόμιμα, προκειμένου να λάβει όλες τις απαιτούμενες εγκρίσεις, ως τα συνημμένα έγγραφα
  • Οι οποιεσδήποτε δικαστικές ενέργειες θεωρείται πως έγιναν εις βάρος της υλοποίησης του έργου, αποκλειστικό και μόνο σκοπό είχαν την απρόσκοπτη υλοποίηση του έργου.
  • Δεν συνάδει με το χαρακτήρα μας και την στάση ζωής μας να δίνουμε στη δημοσιότητα ο,τιδήποτε, όταν τελεί σε εξέλιξη εκκρεμοδικία, γιατί έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στην Ελληνική δικαιοσύνη, αναγκαζόμαστε όμως να το πράξουμε -καθ’ υπέρβαση-, λόγω του ότι θίγεται η τιμή, η υπόληψη κι η αξιοπρέπειά μας, σε προσωπικό και επιχειρηματικό επίπεδο. 
  • Καταθέσαμε υπόμνημα στη δημοτική αρχή με τις θέσεις και τις απόψεις μας, προς διευκόλυνση της, αμυνόμενοι παράλληλα, κατά τη διοικητικής αποβολής που εισηγήθηκε, ενώ δεν μπορεί να ξεκινήσει απολύτως καμία εργασία μέχρι τις 28.09.2022, που θα εκδικαστεί η υπόθεση στα αρμόδια δικαστήρια.

Επαφίεται στην κρίση του κάθε δημότη, αν πράξαμε το σωστό ή το λάθος και δεκτό κάθε ανάθεμα και λίθος…

Άντζελα Δράκου


Δημοσίευση σχολίου

Καλοδεχούμενα όλα τα σχόλια, επώνυμα και ανώνυμα. Πάντα όμως με σεβασμό στους άλλους αναγνώστες και στους νόμους. Ευχαριστούμε!

 
Top