0

Η γαλλική κυβέρνηση ευελπιστεί να καταστήσει εφικτή την απέλαση “κάθε αλλοδαπού”, ο οποίος “έχει διαπράξει σοβαρές πράξεις” αίροντας τον όρο της ηλικίας άφιξης στη Γαλλία, όπως αναφέρει σε σημερινή του συνέντευξη στη διαδικτυακή έκδοση της εφημερίδας Le Monde ο υπουργός Εσωτερικών Ζεράλντ Νταρμανέν.

«Σήμερα, ένας αλλοδαπός που έχει διαπράξει σοβαρές πράξεις δεν μπορεί να απελαθεί εφόσον πληροί ορισμένες προϋποθέσεις, όπως η άφιξη στην εθνική επικράτεια πριν από την ηλικία των 13 ετών», είπε ο υπουργός.

«Θέλουμε να επιτρέψουμε την απέλαση οποιουδήποτε αλλοδαπού κριθεί ένοχος για τη διάπραξη σοβαρής πράξης από τα δικαστήρια, όποια και αν είναι η κατάσταση που αφορά την παρουσία του στην εθνική επικράτεια», πρόσθεσε.

«Είμαστε έτοιμοι να συζητήσουμε, να τροποποιήσουμε και να βρούμε συμβιβασμούς με τους LR (τους Ρεπουμπλικανούς, το συντηρητικό κόμμα), τους κεντρώους και ακόμη και με μέρος της αριστεράς» για να εγκριθεί αυτός ο νόμος, συνέχισε.

https://hellasjournal.com/2022/07/i-gallia-sklireni-ti-stasi-tis-tin-apelasi-kathe-allodapou-pou-diaprati-sovara-adikimata-proanangeli-ipourgos/


Δημοσίευση σχολίου

Καλοδεχούμενα όλα τα σχόλια, επώνυμα και ανώνυμα. Πάντα όμως με σεβασμό στους άλλους αναγνώστες και στους νόμους. Ευχαριστούμε!

 
Top