0

Αστείρευτη πηγή κωμικοτραγικών καταστάσεων παραμένει ο πρόεδρος της Ελληνική Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος, που όπως φαίνεται  μαζί με όλα τα άλλα ανεκδιήγητα που λέει και απίστευτα που πουλάει στα κανάλια τώρα τάζει και Ελληνική Λύση… για στύση σε ηλικιωμένους.

Ένας εξ αυτών αγόρασε την κρέμα αλλά δεν είχε το προσδοκώμενο θαύμα με αποτέλεσμα να του κάνει μήνυση.

Επίσης, ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης κατηγορήθηκε από τον μηνυτή ότι πούλησε βιβλία με φάρμακα τα οποία στην πραγματικότητα δεν αποδεικνύονταν επιστημονικά, κατηγορία η οποία όμως ετέθη στο αρχείο από την ίδια τη δικαιοσύνη.

Στο επόμενο επεισόδιο το θέμα φθάνει στη Βουλή όπου συζητείται η άρση ασυλίας του Κ. Βελόπουλου.

Ο τελευταίος δε αντί να παραιτηθεί και να κρυφτεί αποσυρόμενος από τα κοινά, το μόνο που λέει, χωρίς ίχνος αξιοπρέπειας και ευθιξίας, προς υπεράσπισή του είναι ότι ο ηλικιωμένος μηνυτής ήθελε παλαιότερα να ενταχθεί στο κόμμα της Ελληνικής Λύσης, οπότε ο καταγγέλλων είχε πολιτικά κίνητρα.

Την θέση αυτή υιοθέτησε και η Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής που εισηγήθηκε αρνητικά για την άρση της βουλευτικής ασυλίας του Κυριάκου Βελόπουλου.

Οι χαμένες εργατοώρες στη Βουλή συνεχίζονται αφού το θέμα φθάνει στην Ολομέλεια της Βουλής.

Με 250 ψήφους κατά, όσοι και οι παρόντες βουλευτές που ψήφισαν, η Ολομέλεια απέρριψε το αίτημα για άρση ασυλίας του προέδρου της Ελληνικής Λύσης Κυριάκου Βελόπουλου.

https://www.ereportaz.gr/sti-vouli-arsi-asylias-tou-velopoulou-gia-exapatisi-ilikiomenou-me-krema-pou-etaze-stysi/


Δημοσίευση σχολίου

Καλοδεχούμενα όλα τα σχόλια, επώνυμα και ανώνυμα. Πάντα όμως με σεβασμό στους άλλους αναγνώστες και στους νόμους. Ευχαριστούμε!

 
Top