0

Για το επεισόδιο που δημιούργησε οδηγός του ΚΤΕΛ Ξάνθης εναντίον της μίλησε η Λένα, η κοπέλα που υπέστην τις "υποδείξεις" του οδηγού λεωφορείου του νομού Ξάνθης.

Οπως η ίδια ανέφερε στο δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού Kontra Channel το γεγονός ξεκίνησε από γυναίκα υπάλληλο του ΚΤΕΛ που της επισήμανε πως η ενδυμασία της δεν είναι η ενδεδειγμένη. Στο γεγονός έδωσε συνέχεια ο οδηγός του λεωφορείου ο οποίος επιχείρησε να κατεβάσει από το όχημα την ίδια και τον σύντροφό της με ανάλογες προφάσεις περί μη κατάλληλης ενδυμασίας. Το επεισόδιο καταγράφηκε από το κινητό του συντρόφου της καταγγέλλουσας ο οποίος, όπως φαίνεται, δέχτηκε ελαφρού τύπου επιθετικότητα καθώς ο οδηγός προσπάθησε προς στιγμήν να του αφαιρέσει το κινητό τηλέφωνο με το οποίο τον βιντεοσκοπούσε ενώ κάποιες στιγμές τον ώθησε ελαφρά για να τον βγάλει από το λεωφορείο.

Οπως η κοπέλα ανέφερε τελικά, ίσως υπό τον φόβο της δημοσιότητας που θα ελάμβανε ούτως ή άλλως το περιστατικό, ο οδηγός τελικά σταμάτησε μόνος του το επεισόδιο και έκανε την δουλειά του, μεταφέροντας το λεωφορείο από την Ξάνθη στο ΚΤΕΛ Μακεδονία της Θεσσαλονίκης. Η ίδια επίσης ανέφερε πως από την πλευρά των εργαζομένων του ΚΤΕΛ Ξάνθης δεν υπήρξε κάποια αναφορά σε υγειονομικά μέτρα παρά μόνο σχόλια για το νεανικό ντύσιμό της ενώ το μόνο πρόσωπο το οποίο την υπερασπίστηκε από τους υπόλοιπους επιβάτες, ήταν άλλη μία νεαρή κοπέλα.

Να σημειώσουμε πως η νεαρή Λένα και ο σύντροφός της, κάτοικοι Θεσσαλονίκης, είχαν μεταβεί όπως η ίδια ανέφερε στην Ξάνθη για μονοήμερη επίσκεψη σε φίλους και το γεγονός συνέβη κατά την επιστροφή τους.

Δείτε το βίντεο από το Kontra Channel:

https://www.youtube.com/watch?v=D38lf5NykrY

Δείτε το βίντεο του γεγονότος από το Twitter:

https://twitter.com/Linagreek/status/1541485701430218754

Δείτε το βίντεο από το προφίλ της κας Λίνας Πάζου, οικογενειακής φίλης της Λένας, να μιλά στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη.

https://twitter.com/Linagreek/status/1542196841575600129

Ο εκπρόσωπος του ΚΤΕΛ Ξάνθης κος Γεωργιάδης προτίμησε να μην τοποθετηθεί δημοσίως στο ζήτημα.


Δημοσίευση σχολίου

Καλοδεχούμενα όλα τα σχόλια, επώνυμα και ανώνυμα. Πάντα όμως με σεβασμό στους άλλους αναγνώστες και στους νόμους. Ευχαριστούμε!

 
Top