0

 


Μετά από 12 χρόνια ο Δίας επιστρέφει στις  11 ΜΑΙΟΥ στον μαχητικό, παρορμητικό, εγωιστή αλλά και αισιόδοξο Κριό. Αναλογιστείτε τι συνέβαινε στη ζωή σας από τον Ιούνιο ως τον Σεπτέμβρη του 2010 αλλά και από τον Ιανουάρη εως τον Ιούνη του 2011 για να δείτε σε ποιους τομείς της ζωής σας θα φέρει τα δώρα του.

Φέτος θα παραμείνει μέχρι τις 28 Οκτώβρη 2022 ευνοώντας τα πρώτα δεκαήμερα των ζωδίων, θ αναδρομήσει στους Ιχθύες και θα επιστρέψει στον Κριό από τις 20 Δεκεμβρίου 2022 εως τις 16 Μαίου για να φέρει τα δώρα του και στα υπόλοιπα δεκαήμερα.

ΘΑ ΕΥΝΟΗΣΕΙ περισσότερο τα ζώδια της φωτιάς ( Κριοί, Λέοντες, Τοξότες) και σε δεύτερη φάση τα ζώδια του αέρα(Διδύμους, Ζυγούς,Υδροχόους) φέρνοντας αισιοδοξία, δραστηριότητα, ενέργεια, δυναμική ενάρξεως και επίτευξης στόχων, ανάληψη επικίνδυνων ή ριψοκίνδυνων τολμημάτων, ανάγκη απελευθέρωσης και απεγκλωβισμού, ανάγκη για αναζήτηση της αισιοδοξίας και της χαράς, για κάποιο περίεργο λόγο σε σχέση με αυτά που ζούμε θα αισθανόμαστε την βεβαιότητα και την πεποίθηση ότι θα τα καταφέρουμε και ότι όλα θα πάνε καλά, θα βρούμε το σθένος να πολεμήσουμε για την επιβίωση. Πιο βιαστικοί, πιο εγωιστές, πιο πεισματάρηδες όμως γεμάτοι όρεξη για έρωτα και ζωή. Ασκηση, γυμναστική, διατροφή, νέα ξεκινήματα ( προσοχή στον αναδρομο ερμή καλύτερα από τον άλλο μήνα), δυναμικές εκκινήσεις αλλά και οριστικοί απεγκλωβισμοί ευνοούνται. Ας βρούμε το μέτρο και ας μην γίνουμε αγύριστα κεφάλια με αυταρχισμό και ελεγκτική συμπεριφορά, ας βρούμε το μέτρο για δημιουργική διοχέτευση όλης αυτής της έντονης, εκρηκτικής αλλά και δυναμικής ενέργειας.Δύσκολο να βάλουμε πλεον νερό στο κρασί μας αλλά πρέπει…

Ο ΔΙΑΣ ΔΙΟΓΚΩΝΕΙ ΟΤΙ ΑΓΓΙΖΕΙ….ΚΑΙ ΤΑ ΘΕΤΙΚΑ ΚΑΙ Τ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ!

ΚΡΙΟΣ

Τα  ευνοημένα παιδιά του Δία, η τύχη κάνει γύρισμα και ευνοείστε σε όλα τα επίπεδα, μην σηκώσετε την πολεμική ασπίδα, σηκώστε τα μανίκια και ξεκινήστε να πραγματοποιείτε στόχους, η τύχη σας ευνοεί σε όλους τους τομείς, στόχοι και όνειρα πραγματοποιούνται.Μην βιάζεστε, μην μαλώνετε και ΠΡΟΣΟΧΗ Ο ΔΙΑΣ ΟΜΟΡΦΑΙΝΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΧΑΙΝΕΙ! Βάλτε τώρα τις βάσεις!

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Δίας έρχεται να ευνοήσει ή να διογκώσει σε αρνητικές όψεις ζητήματα ψυχολογίας, ενδοσκόπησης, εσωστρέφειας και απομόνωσης. Λυτρωθείτε από πληγές και αρνητικές σκέψεις με τον Δία σύμμαχό σας, βρείτε τα πατήματά σας και κλείστε εκκρεμότητες και λάθη του παρελθόντος σε κάθε τομέα .Ευνοεί επίσης ζητήματα παντός είδους εγκλεισμών και ιδρυμάτων ( νοσοκομειακών, φυλακών κλπ). Χαλαρώστε, διαλογιστείτε και προσοχή στις κρυφές δραστηριότητες , οικονομικές ή συναισθηματικές μπορεί να τις ευνοήσει αλλά μπορεί και να τις επεκτείνει τόσο που θ αποκαλυφθούν. Ο Δίας μπορεί να λειτουργήσει σαν την καλή νεράιδα του παραμυθιού εάν όσα έχετε ανάγκη δεν βλάπτουν τους άλλους. Δώστε συγχώρεση αλλά και ζητήστε συγγνώμη από όσους άθελά σας αδικήσατε…θ ανταποκριθούν…

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι στόχοι σας σε πρώτο πλάνο, οι φίλοι, οι ομάδες, οι πολιτικές ενώσεις. Εντονη κοινωνική ζωή, εξωστρέφεια. Τι καλύτερο για εσάς, να κάνετε νέες γνωριμίες, να γνωρίσετε νέους ανθρώπους, να ενθουσιαστείτε με μια νέα νοοτροπία, να ταξιδέψετε και να κάνετε νέες σχέσεις  παντός είδους και σε κάθε τομέα. Θα σας διακατέχει ομαδικό πνεύμα, διάθεση αλληλοβοήθειας και αλληλεγγύης, διαδίκτυο και επικοινωνίες θα πάρουν φωτιά, θα είστε αγαπητοί και δημοφιλείς, ότι καλύτερο για σας τα ζώδια της επικοινωνίας και της αλληλεπίδρασης.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Δίας στον τομέα της κοινωνικής φήμης, του κοινωνικού στάτους, του γάμου και της καριέρας , θα αυξήσει την επαγγελματική σας φήμη και θα προάγει τον γάμο σας κοινωνικά. Καριέρα, γάμος, πτυχίο, οικονομική αύξηση όλα είναι στο παιχνίδι και εφόσον έχετε δουλέψει γι αυτά ο Δίας θα έρθει να τα ευνοήσει. Τρέξτε να προλάβετε!

ΛΕΩΝ

Ο Δίας της επέκτασης στον οίκο της επέκτασης, των σπουδών, της φιλοσοφίας, των μακρινών ταξιδιών του εξωτερικού, των δικαστηρίων, της ανώτερης νόησης…Οι μπαταρίες γεμίζουν, η αισιοδοξία και η καλή διάθεση επανέρχονται ( ακόμη και για όσους ο κρόνος συνεχίζει να ταλαιπωρεί), κάτι θετικό γίνεται, κάποιος θετικός τρόπος σκέψης σας διακατέχει και όλα πλεον τα βλέπετε διαφορετικά. Σε όλα αυτά τα ζητήματα υπάρχει η εύνοιά του και εσείς καλείτε να τα διαχειριστείτε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο με τον δικό σας large  τρόπο. Μην το παρακάνετε μόνο και μην γίνεστε υπερφίαλοι και αλαζόνες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ποιος κυβερνά τις ζωές σας, σε ποιους οφείλεται , τι σας οφείλουν, ποια η πορεία σας σε αυτή τη ζωή, ποιες οι βαθύτερες επιθυμίες..ο Δίας διογκώνει τα θέματα της βαθύτερης ψυχολογίας, των οικονομικών σε σχέση με τρίτους, τους σημαντικούς άλλους, σας αναγκάζει να τα αντιμετωπίσετε για να σας δώσει το δώρο της λύτρωσης. Όλα επιταχύνονται οι ενώσεις αλλά και οι ρήξεις…εγκυμοσύνες, κληρονομιές, χρήματα από τρίτους  ευνοούνται.  Ολα παίρνουν τον δρόμο τους για να πάτε παρακάτω, να κάνετε το επόμενο βήμα. Κάποια θα είναι ψυχοφθόρα, κάποια αναγκαστικά, κάποια αναπόφευκτα, πάντως όλα θα εξελιχθούν με τον ένα η τον άλλον τρόπο τόσο τα ερωτικά όσο και τα οικονομικά. Μετά από αυτή τη διέλευση θα μιλάτε για την έναρξη ενός διαφορετικού σταδίου ζωής. Τη δύναμη θα την έχετε , τώρα όμως θα φωτιστούν και τα γεγονότα.

ΖΥΓΟΣ

Σχέσεις, συνεργασίες, δίκες, φανεροί εχθροί, σύντροφος, σύζυγος σε πρώτο πλάνο. Τώρα θα διογκωθούν όλα και θα παραμείνουν εάν και εφόσον πληρούν τους όρους, αλλιώς το δώρο του Δία θα είναι η αποχώρηση, η ρήξη ακόμη και το διαζύγιο, αν όμως περνάνε το τέστ , τότε γάμοι, συγκατοικήσεις, εγκυμοσύνες, νέες συνεργασίες έχουν την τιμητική τους! Θέστε σε λειτουργία την  αρμονική τάση του εαυτού σας και εναρμονιστείτε με τους άλλους , δουλέψτε τις σχέσεις σας και ευνοηθείτε από συμφωνίες, συμβάσεις, διαπραγματεύσεις, δίκες , συνεργασίες και συντροφικότητα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η υγεία σας ,η εργασιακή καθημερινότητα και η ρουτίνα σας θα αλλάξει προς το καλύτερο, δώστε σημασία στα θέματα υγείας διότι τώρα μπορείτε να βρείτε λύσεις σε θέματα ψυχικά και σωματικά, αφουγκραστείτε το σώμα σας, ο Δίας σας δίνει το δώρο της προειδοποίησης, σας δίνει την δυνατότητα ν αντιληφθείτε για να δράσετε έγκαιρα, μην καταπονείστε, ακούστε το σώμα σας, ξεκουράστε το, κάντε άσκηση , διατροφή, προληπτικές διαγνωστικές εξετάσεις. Οργανώστε τον εργασιακό σας χώρο και βρείτε τους ανθρώπους εκείνους που θα σας συνδράμουν, λειτουργήστε την καθημερινότητα με άλλους ρυθμούς, κάτι ίσως λείψει προκειμένου να απαλλαχτείτε από το βάρος της υπηρεσίας του, κάτι άλλο επιβοηθητικό μπορεί να προστεθεί. Τα εργασιακά θέματα ευνοούνται, ενώ οι σχέσεις με υπαλλήλους , εργοδότες και συναδέλφους βελτιώνεται. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ερωτες, δημιουργία, επενδύσεις, παιδιά, καλλιτεχνία, ταλέντα, χόμπυ όλα τα ευνοεί ο Δίας σε ένα καταπληκτικό τρίγωνο στον τομέα αυτό που έρχεται να δωσει πολλά, τα ερωτικά πάθη, φλέρτ , γνωριμίες θα φουντώσουν, τα παιδιά θα σας δώσουν χαρές, ενώ οι επενδύσεις και τα δημιουργικά σας σχέδια θα ευνοηθούν όποια και αν είναι αυτά. Χαρά και αισιοδοξία, έμπνευση και δημοφιλία είναι μερικά από τα δώρα. Προσοχή  στις υπερβολές και στις ουτοπίες του Ποσειδώνα όσες επηρεαζεστε από αυτόν ( μέσα γ δεκαημέρου) διότι ο Δίας μπορεί να τις διογκώσει. Μακριά από υπερβολές σε επενδύσεις χρημάτων και τζόγο, αν και τα τυχερά παιχνίδια ευνοούνται αλλά μέτρον άριστο! Θα χαλαρώσετε , θα διασκεδάσετε, θα ταξιδέψετε, θα  νοιώσετε όμορφα! Απολαύστε το!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σπίτι, οικογένεια, γονείς, πατρίδα, ιστορία, συντάξεις, κληρονομικότητα όλα θα ευνοηθούν είτε πρόκειται για αλλαγή κατοικίας, για αγοραπωλησίες ακινήτων , για κληρονομιαία οικογενειακά ακίνητα, για τους γονείς σας, .Μπορεί να επιθυμείτε να επιστρέψετε στο πατρικό σας σπίτι ή στην πατρίδα σας, να έρθετε σε επαφή με τους συγγενείς σας, να δρέψετε καρπούς από τους γονείς σας ή και να τους δείτε ευνοημένους σε θέματα που τους αφορούν. Θα θελήσετε να εξωραίσετε τον χώρο σας, να παραμείνετε σε αυτόν, δεν θα είστε πλεον τόσο κοινωνικοί , αλλά θα νοιώθετε ωραία στο μικρό σας καταφύγιο μαζί με την οικογένειά σας. Θα βρείτε την ευκαιρία να ανασυγκροτηθείτε , να ψυχαναλυθείτε, να κάνετε ενδοσκόπηση για να επανέλθετε δριμύτεροι!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Δίας στον τομέα της επικοινωνίας, των επαφών, των σπουδών, των συγγενών  γειτόνων και των μικρών διαδρομών. Θα επικοινωνήσετε με πολύ και διαφορετικό κόσμο, αλλά και με τα αδέλφια και τους συγγενείς σας. Θα βελτιώσετε θέματα σπουδών, επαγγελματικών συμφωνιών και σχεδίων, θα προωθήσετε τα σχέδιά σας, θα προβληθείτε και θα νοιώθετε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση στην προσέγγισή σας ως προς τους άλλους .Θα είστε επικοινωνιακοί και αυτό θα αποδώσει στις σχέσεις με τους άλλους. Ευνοείται και η αγορά οχήματος  ή η υιοθέτηση μικρών ζώων , τα ταξιδάκια ,οι ειδήσεις τα ΜΜΕ, και ο τομέας της πληροφορίας ή και της σχολικής εκπαίδευσης( μετά την ορθοδρόμηση όμως του ερμή).

ΙΧΘΥΕΣ

Εύνοια στον τομέα των οικονομικών των υλικών και συναισθηματικών ασφαλειών μας, στον τομέα της αυτοπεποίθησης. Ποιος σας πιάνει μέσα σ ένα τέτοιο οικονομικό κλίμα εσείς θα βρείτε τον τρόπο να κερδίσετε χρήματα ή να κάνετε τις αλλαγές εκείνες που θα σας ευνοήσουν, θέτοντας τις βάσεις για οικονομική επέκταση, νέες ιδέες, νέα εργασιακά πλάνα, νέες πηγές εσόδων. Επενδύστε ή ζητήστε αύξηση,αποταμιεύστε και γενικώς οργανώστε τα οικονομικά σας, αλλά παράλληλα διασφαλείστε τις συναισθηματικές σας ασφάλειες και θωρακίστε τις ουσιαστικές σας σχέσεις, παραμερίζοντας ότι σας οδηγεί σε ανασφάλεια και μετέωρα βήματα.

Περισσότερα στις Αστροβλέψεις:

https://www.facebook.com/Άστροβλεψεις-108422398176249/


Δημοσίευση σχολίου

Καλοδεχούμενα όλα τα σχόλια, επώνυμα και ανώνυμα. Πάντα όμως με σεβασμό στους άλλους αναγνώστες και στους νόμους. Ευχαριστούμε!

 
Top