0

 


Ολοκληρώθηκε με τεράστια επιτυχία η περιοδεία του εκπροσώπου της εταιρείας μας, στις πόλεις Βάρνα, Στάρα Ζαγόρα, Ποζάρτζικ, Σμολιανός, Σόφια, Φιλιππούπολη, Μπάνσκο, Μπουργκάς και Σωζόπολη της Βουλγαρίας. Η περιοδεία πραγματοποιήθηκε από 01.02.2022 έως και 03/03/2022.

Ο κος Δημήτρης Βασιλείου - θεραπευτής, ειδικός στον τομέα βιοσυντονισμού, ιδρυτής του ολιστικού κέντρου «DetaMed», ταξίδεψε στην Βουλγαρία με σκοπό την πραγματοποίηση ποικίλων διαγνωστικών συνεδριών και συναντήσεων επιχειρηματικού και ενημερωτικού περιεχομένου σε εννιά πόλεις της Βουλγαρίας. Μέσα σε αυτόν τον μήνα ο κος. Βασιλείου αγκάλιασε όλη την Βουλγαρία, πράγμα που αποδεικνύεται από την ανάδειξη νέων Bronze Master στην εταιρεία μας, κο. Stefan Smilenov και κα. Vera Denisenko- Slavova.

Ευχαριστούμε θερμά τον κο. Βασιλείου για την πολύτιμη συμβολή του στην παγκόσμια ανάπτυξη της εταιρείας μας και για την ενθάρρυνση των νέων συνεργατών να ξεκινήσουν τη επιχειρηματική τους δραστηριότητα.

Επιπλέον ευχαριστούμε την Gold Master της εταιρείας, κα. Dorothea SmIlenova για την οργάνωση και την βοήθεια της στην διεκπεραίωση των προγραμματισμένων εκδηλώσεων.

Τέλος, ευχαριστούμε την Bronze Master της εταιρείας μας, κα. Vera Denisenko - Slavova για την πολύτιμη συμβολή της στις συναντήσεις ενημερωτικού περιεχομένου.


Οι εταιρείες του ομίλου «DETA-ELIS Holding» ασχολούνται με την εκπόνηση τεχνολογιών με βάση την βιοηλεκτρομαγνητική προσέγγιση, που ανταποκρίνονται στις αρχές της φιλοσοφίας της ευεξίας. Η μοναδικότητα των ατομικών συσκευών της σειράς DeVita έγκειται στον συνδυασμό ασφάλειας, αποτελεσματικότητας και ευκολίας στη χρήση. Οι συσκευές της σειράς DeVita διακινούνται από την έδρα της εταιρείας στην Γερμανία και διακρίνονται για την ξεχωριστή τους ποιότητα και αξιοπιστία.

Προϊόντα

Delixir - Εξυπνη κυτταρική θρέψη

DeVita - Ψηφιακές τεχνολογίες για την αποκατάσταση και διατήρηση της υγείας

DeNorma - Προβιοτικό - συμβιωτικό για το ανοσοποιητικό σύστημα και την ψυχική υγεία

DeAqua - Γεννήτριες υδρογονωμένου νερού - Το θαύμα του μοριακού υδρογόνου

DeMatrix - Βιοδιορθωτικά μενταγιόν για την εναρμόνιση και βελτίωση της λειτουργικής κατάστασης του οργανισμού

Diagnostic - Συσκευές διάγνωσης για επαγγελματίες του κλάδου της Υγείας

Για περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα και τις τεχνολογίες της Deta Elis στην περιοχή της Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης καλέστε:

6938 068668


Δημοσίευση σχολίου

Καλοδεχούμενα όλα τα σχόλια, επώνυμα και ανώνυμα. Πάντα όμως με σεβασμό στους άλλους αναγνώστες και στους νόμους. Ευχαριστούμε!

 
Top