0

Ο χρόνος για ένα λευκό Lada 2107 σταμάτησε τη στιγμή που παράχθηκε καθώς παρέμεινε στα αζήτητα για 14 ολόκληρα χρόνια.

Με τον γνωστό στους περισσότερους old new stock θα μπορούσε να περιγράψει κανείς το λευκό Lada 2107 το οποίο χρειάστηκε 14 ολόκληρα χρόνια ώστε να βρει έναν νέο ιδιοκτήτη και να πατήσει ξανά τους τροχούς του στην άσφαλτο.

Το λευκό Lada παρέμεινε όλα αυτά τα χρόνια προστατευμένο από τα στοιχεία της Φύσης, παραμένοντας κυριολεκτικά… καινούριο παρά το γεγονός ότι από την ημέρα που παράχθηκε μέχρι και σήμερα έχουν περάσει 14 χρόνια.

Όλα αυτά τα χρόνια στο οδόμετρό του προστέθηκαν μόλις 400 χιλιόμετρα, γεγονός που το πιστοποιεί η εικόνες τόσο από τον θάλαμο επιβατών όσο και από το διαμέρισμα του κινητήρα.

Ενδιαφέρον έχει και το γεγονός ότι το Lada 2107 του 1997 πωλήθηκε στην τιμή των 6.713 ευρώ, ποσό που αντιστοιχεί σε ένα νέο Lada Granta στο βασικό επίπεδο εξοπλισμού.

Το λευκό Lada του 1997 εφοδιάζεται με έναν ατμοσφαιρικό κινητήρα βενζίνης χωρητικότητας 1,6 λίτρου με σύστημα έμμεσου ψεκασμού, η απόδοση του οποίου φτάνει τους 74 ίππους.

Το μηχανικό κιβώτιο των πέντε σχέσεων συμπληρώνει τις λιτές προδιαγραφές του αυτοκινήτου, το οποίο δεδομένης της κατάστασής του, αποκτά συλλεκτική αξία δίνοντας την ευκαιρία στον ιδιοκτήτη του να κρατήσει στη συλλογή του ένα αυθεντικό δείγμα ρωσικής αυτοκινητικής κουλτούρας.

https://www.carandmotor.gr/nea/ena-athikto-lada-2107-poylithike-14-hronia-meta


Δημοσίευση σχολίου

Καλοδεχούμενα όλα τα σχόλια, επώνυμα και ανώνυμα. Πάντα όμως με σεβασμό στους άλλους αναγνώστες και στους νόμους. Ευχαριστούμε!

 
Top