0

Γυρίζετε μετά από τις καλοκαιρινές σας διακοπές και επιστρέφετε στο σπίτι σας. Όμως για άλλη μια φορά νιώθετε ότι σας έχει κουράσει, μιας και δείχνει σα οικία περασμένης δεκαετίας. Και για του λόγου το αληθές, γνωρίζετε ότι με τα χρόνια έχει επέλθει φθορά σε αρκετό μέρος αυτού, πράγμα που σημαίνει ότι σας ρίχνει και ψυχολογικά, μιας και οι χώροι του μοιάζουν σαν να θέλουν να φύγετε από κει μέσα.

Γνωρίζετε όμως καλύτερα, ότι για να αλλάξει αυτό, πρέπει να γίνει ολική ανακαίνιση σπιτιού! Και είμαστε βέβαιοι, πως σίγουρα έχετε βρει το πως θα θέλατε να μοιάζει το σπίτι σας, μιας και ανά τακτά χρονικά διαστήματα, ρίχνατε ματιές σε διάφορες φωτογραφίες από πρόσφατες ανακαινίσεις κατοικιών, όπου οι χώροι των σαλονιών, του μπάνιου, της κουζίνας και της κρεβατοκάμαρας, φάνταζαν παραμυθένια!

Κι εκεί που λέγατε πως θα ξεκινήσετε τη διαδικασία για την αλλαγή, ένα σωρό προβλήματα σας «σκοτείνιασαν» το μυαλό και σας έβαλαν σε θέση να το αφήσετε για αργότερα.


Αναρωτιόσασταν, για το πως θα βρείτε μηχανικό, για τα συνεργεία που θα πρέπει μαζί με τους τεχνίτες να κάνουν τι δουλειά, το κόστος αυτών φυσικά, γνώμες ειδικών για το τι είδος ανακαίνισης πρέπει να γίνει και πολλά άλλα που σας βασανίζουν και δημιουργούν μια αναβλητικότητα, καθώς το μεγαλοποιούν οι ίδιες σας οι σκέψεις.

Σας εγγυόμαστε όμως, ότι η ανακαίνιση σπιτιού δεν είναι μια διαδικασία τόσο πολύπλοκη, μιας και οι καιροί έχουν αλλάξει. Δεν είμαστε στο 1990, όπου για να γίνει κάτι τέτοιο θα χρειάζονταν μήνες μόνο για τα σχέδια. Γι’ αυτό μην απελπίζεστε και μη μπείτε στη σκέψη ότι για να έχετε το σπίτι που ονειρεύεστε, θα χρειαστεί να ξοδέψετε αμέτρητα χρηματικά ποσά για να το αποκτήσετε. Είπαμε… οι καιροί έχουν αλλάξει! 

Αυτό στις μέρες μας σημαίνει ότι υπάρχει τεράστιος ανταγωνισμός, η τεχνολογία πλέον βοηθά στη γρήγορη επίτευξη των μηχανικών σχεδίων και οι τιμές έχουν πέσει πάρα πολύ συγκριτικά με προηγούμενες δεκαετίες. Αυτό και μόνο, θα έπρεπε να σας δίνει το εναρκτήριο λάκτισμα για να λάβετε δράση άμεσα και να ξεκινήσετε τις διαδικασίες για την ολική μεταμόρφωση του σπιτιού σας.

Το πρώτο που προτείνουμε είναι να βρείτε ένα μηχανικό όπου μαζί του θα συνεργαστείτε για να μπορέσει να βγάλει τα σχέδια για το τελικό αποτέλεσμα που επιθυμείτε. Δώστε όμως ιδιαίτερη έμφαση μετά από αυτό, στο να λάβετε όσο περισσότερες προσφορές συνεργείων που θα αναλάβουν το μέρος των εργασιών που πρέπει να γίνουν, χωρίς όμως να βγείτε εκτός του αρχικού σας προϋπολογισμού.


Το μέρος όπου καλό θα ήταν να δώσετε μεγαλύτερη προσοχή, είναι το μπάνιο σας. Η ανακαίνιση μπάνιου δεν είναι μια εύκολη διαδικασία και πρέπει να γίνει σωστά, από άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό, για να έχετε σαν τελικό αποτέλεσμα, αυτό που ονειρεύεστε.

Θα αναρωτιέστε εύλογα, γιατί το μπάνιο και όχι άλλα μέρη της οικίας… όπως είπαμε, η ανακαίνιση μπάνιου απαιτεί έμπειρο εργατικό δυναμικό και συν της άλλης, τα υλικά όπου θα χρησιμοποιήσετε στο μπάνιο σας, είναι η πλειοψηφία αυτών σε υψηλές τιμές και πιστέψτε μας… δε θα θέλατε τίποτε λιγότερο από ένα άψογο αισθητικά, αποτέλεσμα στο χώρο του μπάνιου σας.

Γι’ αυτό, μη το πολυσκέφτεστε και αδράξτε την ευκαιρία τώρα!


Δημοσίευση σχολίου

Καλοδεχούμενα όλα τα σχόλια, επώνυμα και ανώνυμα. Πάντα όμως με σεβασμό στους άλλους αναγνώστες και στους νόμους. Ευχαριστούμε!

 
Top