0

Δεικτικός όπως πάντα στις επισημάνσεις του προς την δημοτική αρχή Αλεξανδρούπολης ο σύμβουλος της Δημοτικής Κοινότητας Αλεξανδρούπολης Δημήτρης Μερκούρης.

Αναφερόμενος στην κατάσταση που επικρατεί σχετικά με την πολυπληθή συγκέντρωση συμμαχικών νατοϊκών δυνάμεων στην μέχρι πριν ήσυχη πόλη της Αλεξανδρούπολης έγραψε: "Μπορεί να μην έχουμε την δυνατότητα να ανεφοδιάσουμε με ποιοτικό νερό τα καράβια. Μπορεί να μην έχουμε κτιριακές εγκαταστάσεις και τα γραφεία του Ο.Λ.Α. να είναι σε ΤΟΛ. Αλλά είμαστε περήφανοι και βγάζουμε ωραίες φωτογραφίες."

Ο ίδιος παρέθεσε κάποιες προηγούμενες δικές του δημόσιες παρεμβάσεις για το ζήτημα. Δείτε ολόκληρο το σχόλιο:

Η ανάπτυξη ήρθε αλλά μας προσπέρασε (…)  Μπορεί να μην έχουμε την δυνατότητα να ανεφοδιάσουμε με ποιοτικό νερό τα καράβια. Μπορεί να μην έχουμε κτιριακές εγκαταστάσεις και τα γραφεία του Ο.Λ.Α. να είναι σε ΤΟΛ.   Αλλά (…) είμαστε περήφανοι και βγάζουμε ωραίες φωτογραφίες.   

Οι σύμμαχοι  κύριοι είναι εδώ γιατί θέλουν να παρακάμψουν  την συνθήκη του Montre (…)  κάποια στιγμή θα φύγουν και θα σας μείνουν οι τέντες (…) Εκμεταλλευτείτε Το ... 

Περισσότερα στα ακόλουθα άρθρα μου:  

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ ΚΑΙ Η ΛΕΠΤΗ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ ΣΤΗ ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ

https://ermiss.blogspot.com/2021/04/blog-post_18.html

Η ανάπτυξη του Έβρου δεν εξαρτάται μόνο από τον κύκλο οικονομικών δραστηριοτήτων που σχετίζονται με την αμυντική θωράκισή του. 

https://ermiss.blogspot.com/2021/01/blog-post_31.html

Ίδρυση Λιμενικής Ακαδημίας και Σχολής Εμποροπλοιάρχων και Βιώσιμη Ανάπτυξη.

https://ermiss.blogspot.com/2020/08/blog-post.html

Πώληση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών του Οργανισμού Λιμένος Αλεξανδρούπολης σε ιδιώτη 

https://ermiss.blogspot.com/2020/07/blog-post_6.html


Δημοσίευση σχολίου

Καλοδεχούμενα όλα τα σχόλια, επώνυμα και ανώνυμα. Πάντα όμως με σεβασμό στους άλλους αναγνώστες και στους νόμους. Ευχαριστούμε!

 
Top