0

Αυξάνεται κατά  1.421.349 ευρώ η χρηματοδότηση προς το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης για την προμήθεια και εγκατάσταση εκπαιδευτικού και λοιπού εξοπλισμού για την κάλυψη των αναγκών του.

"Το ποσό αυτό θα χρηματοδοτήσει μεταξύ άλλων την προμήθεια Βιοχημικού Αναλυτή, αιματολογικού αναλυτή, υπερηχογράφου, αναισθησιολογικού μηχανήματος, σύστημα εικονικής πραγματικότητας και προσομοίωσης λαπαροσκοπικών χειρουργικών επεμβάσεων και προστίθεται στο ήδη ενταγμένο έργο με αρχικό προϋπολογισμό της τάξης των 8.531.161 ευρώ διαμορφώνοντας πλέον το συνολικό προϋπολογισμό του έργου στα 10.000.000 ευρώ" ανέφερε ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης Χρήστος Μέτιος.

Στη συνάντηση του Περιφερειάρχη ΑΜΘ με τον Πρύτανη του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου κ. Αλέξανδρο Πολυχρονίδη παρόντες ήταν επίσης ο Αντιπρύτανης Οικονομικών - Προγραμματισμού και Ανάπτυξης κ. Φώτης Μάρης, η Αντιπρύτανης Ακαδημαϊκών Υποθέσεων και Φοιτητικής Μέριμνας κ. Ζωή Γαβριηλίδου, η Αντιπρύτανης Έρευνας και Διά Βίου Εκπαίδευσης κ. Μαρία Μιχαλοπούλου, ο Πρόεδρος της Ιατρικής σχολής κ. Μιχάλης Πιτιακούδης και ο Διευθυντής της Γενικής Διεύθυνσης Αναπτυξιακού Προγραμματισμού, Περιβάλλοντος και Υποδομών της Περιφέρειας ΑΜΘ κ. Τάσος Παράσχου.


Δημοσίευση σχολίου

Καλοδεχούμενα όλα τα σχόλια, επώνυμα και ανώνυμα. Πάντα όμως με σεβασμό στους άλλους αναγνώστες και στους νόμους. Ευχαριστούμε!

 
Top