0

H Hyundai τα τελευταία χρόνια μας έχει συνηθίσει στον σχεδιασμό αλλά και την παραγωγή αυτοκινήτων με υψηλές επιδόσεις, και λογικά θα προστεθεί ένα ακόμα στην Ευρωπαϊκή γκάμα της. Αν και αυτή την στιγμή η 7η γενιά του Hyundai Elantra που παρουσιάστηκε και επίσημα λίγο διάστημα πριν, δεν έχει κυκλοφορήσει στην Ευρώπη, ο επικεφαλής έρευνας και ανάπτυξης της Hyundai, Albert Biermann, δημιούργησε "αναστάτωση" με τις δηλώσεις του.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, η εταιρεία εξετάζει το ενδεχόμενο να φέρει στην Γηραιά Ήπειρο το ισχυρό Elantra N. Όλα θα κριθούν από την ζήτηση και το έμπρακτο ενδιαφέρον για το μοντέλο, το οποίο δεν έχει σχεδιαστεί για την Ευρώπη, αλλά σίγουρα ο προγραμματισμός διάθεσης του μοντέλου επιδόσεων θα μπορούσε να επανεξεταστεί.

Το νέο Hyundai Elantra N θα είναι εξοπλισμένο με τον 2λιτρο τούρμπο κινητήρας βενζίνης που είδαμε και στο Kona N, με ισχύ 290 ίππων. Το νέο μοντέλο θα είναι εφοδιασμένο είτε με ένα 6άρι μηχανικό κιβώτιο, είτε με το οκτατάχυτο αυτόματο διπλού συμπλέκτη.

Δείτε βίντεο παρουσίασης του νέου Hyundai Elantra:


https://www.autoagora.gr/news/data/nea-montela/Hyundai-Elantra-N-Tha-to-doyme-sthn-Eyrwph_216250.asp


Δημοσίευση σχολίου

Καλοδεχούμενα όλα τα σχόλια, επώνυμα και ανώνυμα. Πάντα όμως με σεβασμό στους άλλους αναγνώστες και στους νόμους. Ευχαριστούμε!

 
Top