0


H "αλήθεια" του κάθε ανθρώπου διακρίνεται μέσα από την ευθύτητα της ματιάς, την αμεσότητα της γλώσσας και πάνω απ' όλα από τις πράξεις που καθορίζουν την πορεία του.

Θερμά συγχαρητήρια στο ζεύγος Κ. Αλπογιάννη - Α. Τρέμμα, οι οποίοι κατέκτησαν σε έναν από τους αρκετούς κωδικούς που διατηρούν στο δίκτυο πωλήσεων της εταιρείας τον τίτλο του Gold Master! H επιτυχία τους δεν είναι τυχαία, αλλά αποτελεί προϊόν συνεχούς και εμπνευσμένης δραστηριότητας, που έχει καταστεί πλέον σε τρόπο ζωής. Πολύ απλά όπου βρεθούν και όπου σταθούν μιλούν για την τεχνολογία μας γιατί θέλουν πραγματικά να βοηθήσουν τους συνανθρώπους τους, ενώ παράλληλα δημιουργούν συνθήκες επιτυχίας για την ομάδα τους, παρέχοντας έμπρακτη και αμέριστη στήριξη σε όσους ενδιαφέρονται να προχωρήσουν.

Ανυπομονώ παιδιά να τα πούμε πάλι από κοντά, και να κάνουμε εκ νέου μια περιοδεία στα μέρη που αναπτύσσεστε! Με τον οραματισμό που σας διακατέχει, θεωρώ οτι το platinum master είναι απλά θέμα χρόνου! Καλές μεγαλύτερες επιτυχίες!

Βασίλης Παλαιολόγου

Διευθυντής Παγκόσμιας Ανάπτυξης & Μάρκετινγκ

Deta Elis Holding

Η «DETA ELIS Holding» ασχολείται με την εκπόνηση τεχνολογιών με βάση την μέθοδο του βιοσυντονισμού.


Δύο νέα προϊόντα έχουν παρουσιαστεί από τις αρχές του 2021:

1. DeAqua

Γεννήτρια υδρογονωμένου νερού με τρεις λειτουργίες:

α. Υδρογόνωση νερού.

Το υδρογονωμένο νερό εξουδετερώνει τις ελεύθερες ρίζες, ξεκινά τις διαδικασίες αναγέννησης του οργανισμού, αφαιρεί τις τοξίνες, βελτιώνει την αντίσταση του σε εξωτερικούς και εσωτερικούς αρνητικούς παράγοντες.

β. Ενεργοποιεί το νερό με όζον.

Νερό κορεσμένο με όζον απολυμαίνει τέλεια τα λαχανικά, φρούτα και τις επιφάνειες. Καθαρίζει απαλά το δέρμα και του δίνει τόνο, σφριγηλότητα και φρεσκάδα.

γ. Εισπνοή υδρογόνου.

Οι εισπνοές υδρογόνου ανακουφίζουν την κόπωση, τους μυϊκούς πόνους, ομαλοποιούν την κυκλοφορία του αίματος και τις μεταβολικές διαδικασίες στον οργανισμό.

2. DeNorma

Μια μοναδική συμβιωτική φόρμουλα που περιέχει συνδυασμό 15 στελεχών προβιοτικών βακτηρίων που έχουν ευεργετική επίδραση στη φυσιολογική και ψυχολογική υγεία.

Τα προβιοτικά στο DeNorma δρουν σε 3 επίπεδα: στην εντερική κοιλότητα, στο επίπεδο του εντερικού επιθηλίου και στο επίπεδο της εντερικής ανοσίας.

Μόλις βρεθούν στον πεπτικό σωλήνα, τα προβιοτικά βακτήρια έχουν τα ακόλουθα θετικά αποτελέσματα:

  • Ομαλοποιούν την πεπτική διαδικασία.
  • Ενεργοποιούν την απόφραξη του εντέρου.
  • Αυξάνουν τη λειτουργία φραγμού του εντερικού τοιχώματος.
  • Εμφανίζουν ανοσορρυθμιστικά αποτελέσματα.
  • Αυξάνουν τη δραστηριότητα του εντερικού μεταβολισμού.
  • Παραγωγή βιταμίνης Κ, βιοτίνης, νιασίνης, φολικού οξέος.
  • Αυξάνουν την κατανομή της χοληστερόλης.
  • Εξουδετερώνουν τις επιδράσεις των τοξινών, των ορμονών του στρες, καθαρίζοντας έτσι τον οργανισμό, μειώνοντας τον κίνδυνο κατάθλιψης και βελτιώνοντας την κατάσταση του δέρματος.
  • Έχουν ευεργετική επίδραση στη λειτουργία όλων των συστημάτων του οργανισμού  και πολλά άλλα.
  • Επιπλέον, το DeNorma προστατεύει την υγεία της καρδιάς και του στόματος, ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα και τις πεπτικές διαδικασίες και προστατεύει από τη δυσανεξία στη λακτόζη και την καζεΐνη.

Ημερήσια δόση - 1 κάψουλα

Περισσότερες πληροφορίες για αυτά τα δύο προϊόντα μπορείτε να βρείτε στον ιστότοπο της εταιρείας ή αναλυτικά μέσω του τοπικού εξουσιοδοτημένου συνεργάτη.

Για την Θράκη, συντονιστής ο Κώστας Αλπογιάννης. Facebook:

https://www.facebook.com/kostandinos.alpogiannis



Δημοσίευση σχολίου

Καλοδεχούμενα όλα τα σχόλια, επώνυμα και ανώνυμα. Πάντα όμως με σεβασμό στους άλλους αναγνώστες και στους νόμους. Ευχαριστούμε!

 
Top