0

«Τα 30 λεπτά δείχνουν αιτιώδη συνάφεια. Δεν μπορεί να είναι κάτι άλλο. Η λογική τείνει προς τα εκεί» είπε ο δικηγόρος της θανούσας.

Αμεση συνάφεια με το εμβόλιο έχει ο θάνατος της 65χρονης που κατέληξε μισή ώρα μετά τον εμβολιασμό της με το σκεύασμα της AstraZeneca, σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειάς της.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1 ο Αντώνης Σακαρούδης, δικηγόρος της οικογένειας, ανέφερε ότι ο γιος της θανούσας «έχει ήδη καταθέσει μηνυτήρια αναφορά στο αστυνομικό τμήμα στο Ιλιον και περιμένουμε την εισαγγελία Αθηνών να διατάξει έρευνα.

Εχουμε ορίσει και πραγματογνώμονα ιατροδικαστή, ο οποίος παρέστη στην νεκροψία-νεκροτομή, όπως και εγώ και διαπιστώσαμε ότι υφίσταται ενδείξεις και αιτιώδη συνάφεια με τον εμβολιασμό. Ενα μέρος της ιατροδικαστικής έρευνας το είχαμε χθες» τόνισε ο κ. Σακαρούδης.

Οπως τόνισε στη συνέχεια: «Ανοιξα τον υπολογιστή μου πριν λίγο και είδα ότι έχει δεχτεί mail από γνωστούς πανεπιστημιακούς, και θεωρώ ότι θα ενισχυθεί περισσότερο το αίτημά μας».

Για το γεγονός ότι η θανούσα φέρεται να είχε προβλήματα υγείας (σ.σ: είχε υποστεί έμφραγμα) επεσήμανε ότι «πέντε στους 10 Ελληνες σ' αυτή την ηλικία έχουν περάσει έμφραγμα. Μ' αυτή τη λογική δεν θα έπρεπε κανείς να κάνει το εμβόλιο. Είχε ερωτηθεί πριν εμβολιασθεί. Είχε υποβληθεί μάλιστα και σε εξετάσεις έναν μήνα πριν, και ήταν καθαρές. Η γυναίκα πήγε καλόπιστα δεν είχε ενδοιασμούς, αντιθέτως ήταν και χαρούμενη που θα έκανε το εμβόλιο και θα είχε μια καλύτερη ποιότητα ζωής. Και μισή ώρα μετά, είχαμε τον ξαφνικό θάνατο. Τα 30 λεπτά δείχνουν αιτιώδη συνάφεια. Δεν μπορεί να είναι κάτι άλλο. Η λογική τείνει προς τα εκεί».

Κλείνοντας τόνισε ότι θα πρέπει να ληφθούν άμεσα μέτρα: «Θα πρέπει και η εισαγγελία και η πολιτεία να λάβουν άμεσα μέτρα, καθώς εμβολιάζεται πολύς κόσμος μ' αυτό το εμβόλιο. Με την ίδια λογική που λέμε για τις παρενέργειες, να ενημερώνουμε τον κόσμο ότι υπάρχει και περίπτωση θανάτου και να είναι επιλογή του κάθε πολίτη αν θα εμβολιαστεί. Υπάρχουν κι άλλες εταιρείες. Στη Γερμανία το σταμάτησαν. Πρέπει κι εδώ να το ελέγξουν» κατέληξε.

https://www.ethnos.gr/ellada/151787_ilion-dikigoros-oikogeneias-65hronis-endeixeis-oti-o-thanatos-ofeiletai-kai-sto

Δημοσίευση σχολίου

Καλοδεχούμενα όλα τα σχόλια, επώνυμα και ανώνυμα. Πάντα όμως με σεβασμό στους άλλους αναγνώστες και στους νόμους. Ευχαριστούμε!

 
Top