0

 


Χρηματοδότηση 2 νοσοκομείων της περιοχής από το πρόγραμμα ΕΣΠΑ της Περιφέρειας ΑΜΘ ανακκοίνωσε ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης Χρήστος Μέτιος. Πρόκειται για τα νοσοκομεία Δράμας και Αλεξανδρούπολης στα οποία η οικονομική ενίσχυση που θα φτάσει θα είναι ύψους ενός εκατομμυρίου ευρώ.

Η ανακοίνωση της Περιφέρειας σχετικά με το θέμα:

"Σήμερα, Παγκόσμια Ημέρα Υγείας, συναντηθήκαμε με τη Διοικήτρια του Νοσοκομείου Δράμας Θεσσαλονικιά Καρατζόγλου, αφενός για να ανακοινώσουμε νέες χρηματοδοτήσεις ύψους 1 εκατ. € από το ΕΣΠΑ της Περιφέρειάς μας για την ενίσχυση του εξοπλισμού των νοσοκομείων Δράμας και Αλεξανδρούπολης (ηλεκτρομηχανολογικός, ξενοδοχειακός και τεχνικός εξοπλισμός, συστήματα απολύμανσης, χειρουργικές τράπεζες κλπ.) αφετέρου για να συζητήσουμε για επιπλέον ανάγκες που υπάρχουν στο νοσοκομείο της Δράμας.

Ως Διοίκηση της Περιφέρειας συνεχίζουμε να στηρίζουμε τις δομές του δημόσιου συστήματος υγείας και είμαστε δίπλα στην πολιτεία στον αγώνα κατά της πανδημίας.

Η φάση στην οποία βρισκόμαστε είναι κρίσιμη και οφείλουμε όλοι να επιδείξουμε τη μεγαλύτερη δυνατή υπευθυνότητα.

Νωρίτερα, είχαμε πραγματοποιήσει σύσκεψη για τα θέματα της Περιφερειακής Ενότητας Δράμας."

Δημοσίευση σχολίου

Καλοδεχούμενα όλα τα σχόλια, επώνυμα και ανώνυμα. Πάντα όμως με σεβασμό στους άλλους αναγνώστες και στους νόμους. Ευχαριστούμε!

 
Top