0

Ο φετινός εορτασμός της Εθνικής Παλιγγενεσίας των 200 χρόνων από την επανάσταση του 1821 με τη διττή του σημασία, υπήρξε ιδιαίτερα λαμπρός παρά τα περιοριστικά μέτρα λόγω της πανδημίας.

Η πρωτεύουσα της χώρας όπως και η Περιφέρεια μαζί με τον απόδημο ελληνισμό, τίμησαν την επέτειο με την παρουσία υψηλών προσκεκλημένων από την Ευρώπη και τον κόσμο.

Σε πολλά μέρη της υφηλίου αναρτήθηκε συμβολικά η ελληνική σημαία. Επίσης, θεσμικοί φορείς (πολιτειακοί, αυτοδιοικητικοί, συλλογικοί) αλλά και παγκόσμιοι ηγέτες με δηλώσεις τους τόνισαν τη σημασία της επετείου και το τι σηματοδοτεί για το σήμερα και το αύριο της χώρας.

Στην Περιφέρεια της Θράκης ανάλογος ήταν και ο εορτασμός από τους αυτοδιοικητικούς. Λαμπρή εξαίρεση ο Δήμος Ιάσμου, ο Δήμος μας, όπου ο πολυπράγμων και κατά τα άλλα λαλίστατος δήμαρχος μας αρκέστηκε σε μια τυπική και "φτωχή" για τον επετειακό της χαρακτήρα εκδήλωση, χωρίς καμία δήλωση στα ΜΜΕ ούτε και ανακοίνωση στο διαδίκτυο το οποίο τροφοδοτεί καθημερινά με σχόλια και προσωπικές αναρτήσεις.

Σιγή ιχθύος!

Μήπως ήθελε να περάσει απαρατήρητος; Γιατί άραγε;


Δημοσίευση σχολίου

Καλοδεχούμενα όλα τα σχόλια, επώνυμα και ανώνυμα. Πάντα όμως με σεβασμό στους άλλους αναγνώστες και στους νόμους. Ευχαριστούμε!

 
Top