0

 


Το brand «Emmanuelle, fashion made of silk» προσφέρει πολυτέλεια και ποιότητα σε λογικές τιμές

Οπως αναφέρει η ίδια η κα Κουρούδη:

«Η σειρά Emmanuelle, fashion made of silk δεν είναι απλώς μια μάρκα. Αποτελεί την υλοποίηση του οράματος μιας οικογένειας να παράγει και να παραδίδει στους πελάτες της τα καλύτερα αξεσουάρ φτιαγμένα από μετάξι.

Με έμπνευση που αντλείται από την τέχνη και την φύση, η Emmanuelle, fashion made of silk σχεδιάζει και παράγει μοναδικά αξεσουάρ για τις γυναίκες που θέλουν να κάνουν τη διαφορά με διακριτικό και κομψό τρόπο.

Χωρίς να ενδίδει στο παιχνίδι του φθηνού ανταγωνισμού, η εταιρεία διατηρεί συνεχώς αδιαπραγμάτευτα τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας, επενδύοντας στην τεχνολογία και βάζοντας τον πελάτη σε προτεραιότητα, με αποτέλεσμα το όνομά της να είναι συνώνυμο της σταθερότητας, της εξέλιξης και της αξιοπιστίας.

Η σειρά Emmanuelle, fashion made of silk συνεχίζει το ταξίδι της στον κόσμο, με κύριο στόχο να προσδώσει μια ταυτότητα στους ανθρώπους που φορούν τα προϊόντα της».

Περισσότερα:

https://www.xronos.gr/genika/me-thrakiotika-metaxota-foylaria-katerina-kainoyrgioy-kai-faii-skodra


Δημοσίευση σχολίου

Καλοδεχούμενα όλα τα σχόλια, επώνυμα και ανώνυμα. Πάντα όμως με σεβασμό στους άλλους αναγνώστες και στους νόμους. Ευχαριστούμε!

 
Top