0

Στον αέρα βρίσκεται η δημιουργία του νέου εργοστασίου της Volkswagen στην Τουρκία μετά και την εισβολή των τουρκικών στρατευμάτων στη Συρία.

Δεύτερες σκέψεις φέρεται να έχει ο όμιλος αυτοκινητοβιομηχανιών Volkswagen για τη δημιουργία ενός νέου εργοστασίου στην Τουρκία παρακολουθώντας τις εξελίξεις μετά και την εισβολή των τουρκικών στρατευμάτων στη Συρία.

Σύμφωνα με τον γερμανικό Τύπο, η υπογραφή των συμβολαίων για την κατασκευή της νέας παραγωγικής μονάδας στα προάστια της Σμύρνης θα καθυστερήσει εξαιτίας των στρατιωτικών επιχειρήσεων της γείτονας χώρας.

Το τελευταίο πράγμα που αυτό το διάστημα η Volkswagen είναι να πληγεί εκ νέου η εικόνα της και η στήριξη της Τουρκίας την ίδια στιγμή που τα τουρκικά στρατεύματα εισβάλουν σε συριακά εδάφη ενέχει αυτόν τον κίνδυνο.

Αν μάλιστα οι στρατιωτικές επιχειρήσεις των Τούρκων στη Συρία ενταθούν δεν θα πρέπει να αποκλείσει κανείς το ενδεχόμενο κυρώσεων από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ένωσης, εξέλιξη που θα περιπλέξει ακόμα περισσότερο τα πράγματα.

Ήδη, πάντως, ο Υπουργός Αθλητισμού της Ιταλίας ζήτησε από την UEFA να αφαιρέσει τη διοργάνωση του τελικού του Champions League από την Τουρκία και ειδικότερα από την πόλη της Κωνσταντινούπολης, καθιστώντας σαφή την πρόθεση της ιταλικής κυβέρνησης να εναντιωθεί στις στρατιωτικές επιχειρήσεις των Τούρκων στη Συρία.

#


Δημοσίευση σχολίου

Καλοδεχούμενα όλα τα σχόλια, επώνυμα και ανώνυμα. Πάντα όμως με σεβασμό στους άλλους αναγνώστες και στους νόμους. Ευχαριστούμε!

 
Top