0

Τον 1ο Έπαινο Διηγήματος με Ελεύθερο Θέμα Ενηλίκων, στον 1ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Πεζογραφίας «ΚΕΦΑΛΟΣ» που διοργάνωσε το Λογοτεχνικό Περιοδικό Κεφαλονιάς «ΚΕΦΑΛΟΣ» κέρδισε η συμπολίτισσά μας Χάιδω Χρηστακίδου.

Ο τίτλος του έργου είναι «Δράμια Διαδικτυακής Ευτυχίας» και η βράβευση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 2 Νοεμβρίου, στις 18:00 μ.μ. στην Εταιρία Ελλήνων Λογοτεχνών στην Αθήνα, με την τελετή να πλαισιώνεται μουσικά με μελοποιημένα τραγούδια και με συνοδεία πιάνου και λογοτεχνικά με απαγγελίες ποιημάτων και δύο μικρών αφιερωμάτων για τον Κωνσταντίνο Καβάφη και τον Αλέξανδρο Παπαδιαμάντη.

Το λογοτεχνικό περιοδικό «Κέφαλος — Το Λογοτεχνικό Περιοδικό της Κεφαλονιάς» δημιουργήθηκε το Νοέμβριο του 2017 με σκοπό την αναγέννηση της επτανησιακής λογοτεχνίας, βαδίζοντας πάνω στα χνάρια των μεγάλων λογοτεχνών της Επτανησιακής Σχολής. Στόχος τους είναι, όμως, και η πνευματική αφύπνιση των Ελλήνων λογοτεχνών και αναγνωστών.

Δημοσίευση σχολίου

Καλοδεχούμενα όλα τα σχόλια, επώνυμα και ανώνυμα. Πάντα όμως με σεβασμό στους άλλους αναγνώστες και στους νόμους. Ευχαριστούμε!

 
Top