0

Μηνύσεις κατ’ αγνώστων υπέβαλλε στο Αστυνομικό Τμήμα Σουφλίου ο επικεφαλής της παράταξης “ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ-ΑΝΑΠΤΥΞΗ-ΣΥΝΟΧΗ” και υποψήφιος δήμαρχος Σουφλίου Παναγιώτης Καλακίκος, για την διπλή επίθεση-καταστροφή του εκλογικού του κέντρου.
Όπως δήλωσε για το θλιβερό αυτό γεγονός λίγο μετά την προσφυγή του στην Δικαιοσύνη:

“Πρόκειται για απαράδεκτες και καταδικαστέες συμπεριφορές καταστροφών και εκβιασμών, οι οποίες δεν μας πτοούν, αλλά αντίθετα μας χαλυβδώνουν και μας κάνουν, τόσο εμένα όσο και τους συνεργάτες μου και τους πολίτες που στηρίζουν την προσπάθεια μας, ακόμα πιο δυνατούς και αποφασιστικούς, στην προσπάθεια μας να φέρουμε μια νέα εποχή στον δήμο Σουφλίου.

Σίγουρα δεν πρόκειται για τυχαίο γεγονός, αφού έγινε δυο φορές. Γι’ αυτό και αναγκάστηκα να προχωρήσω στην κατάθεση μηνύσεων κατά των αγνώστων δραστών, αφού είναι ξεκάθαρο ότι πρόκειται για καταστροφές από πρόθεση. Τον λόγο πλέον έχει η Δικαιοσύνη.

Δυστυχώς κάποιοι φαίνεται πως βρίσκονται σε πανικό και προσπαθούν με τέτοιες ενέργειες, απειλές και εκβιασμούς, να δημιουργήσουν κλίμα εκφοβισμού. Η αντίστροφη μέτρηση όμως για ένα καινούργιο ξεκίνημα στον δήμο Σουφλίου, με συνεργασία, συνοχή όλων των δημοτών του και ανάπτυξη σε όλα τα επίπεδα της περιοχής μας, έχει ξεκινήσει και δεν πρόκειται να την σταματήσουν”.

“Κάποιοι μας γυρίζουν σε παλιές εποχές”

Από την πλευρά του ο συνδυασμός  “ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ-ΑΝΑΠΤΥΞΗ-ΣΥΝΟΧΗ” με ανακοίνωση του τονίζει:

“Συγχαρητήρια! «Το έργο» ολοκληρώθηκε σε δύο φάσεις – βραδιές, επιστρέφοντας σε εποχές που οι παλιοί θέλουν να ξεχάσουν και οι νέοι δεν γνωρίζουν και δεν θέλουν να ζήσουν.

Η δημοκρατία και ο πολιτισμός φαίνεται ότι δεν είναι το γήπεδό τους.  Αλλιώς δεν εξηγείται η μανία καταστροφής του εκλογικού κέντρου της παράταξής μας σε δύο διαδοχικές νύχτες. Δεν θα ακολουθήσουμε παρόμοιες πρακτικές. Η υπόθεση ακολουθεί ήδη τη δικαστική οδό.

Με το σχέδιό μας για το Δήμο Σουφλίου και τις προτάσεις μας, πείθουμε κάθε μέρα και περισσότερους συνδημότες μας κι αυτό προκαλεί εκνευρισμό.

Η 26η Μαΐου δεν είναι μακριά”.


Την Πρωτομαγιά οι δυο επιθέσεις

Η πρώτη επίθεση στο εκλογικό κέντρο του υποψηφίου δημάρχου Παναγιώτη Καλακίκου στο Σουφλί, έγινε τα ξημερώματα της Πρωτομαγιάς, με καταστροφή των αφισών, ενώ επαναλήφθηκε και το βράδυ της ίδιας ημέρας. Μάλιστα είναι φανερό από τις φωτογραφίες, πως οι άγνωστοι δράστες χρησιμοποίησαν μαχαίρι ή άλλο αιχμηρό αντικείμενο στην δεύτερη επίθεση για να καταστρέψουν τα banner των φωτογραφιών. Όπως πάντως σχολίαζαν μετά από τα δυο αυτά θλιβερά περιστατικά και οι υποψήφιοι του κ.Καλακίκου: “Φαίνεται ότι η τεράστια δυναμική που έχει αναπτύξει ο ίδιος και ο συνδυασμός του “ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ-ΑΝΑΠΤΥΞΗ-ΣΥΝΟΧΗ”, με συστράτευση ολοένα και περισσότερων υποψηφίων δημοτικών και τοπικών συμβούλων, αλλά και στήριξη από τους πολίτες της προσπάθειας αυτής, έχουν θορυβήσει και ενοχλήσει κάποιους, οι οποίοι έχασαν δυστυχώς την ψυχραιμία τους”.

#


Δημοσίευση σχολίου

Καλοδεχούμενα όλα τα σχόλια, επώνυμα και ανώνυμα. Πάντα όμως με σεβασμό στους άλλους αναγνώστες και στους νόμους. Ευχαριστούμε!

 
Top