0

Ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (22/4) έκτακτος έλεγχος ορκωτών λογιστών στο ταμείο του Δήμου Καβάλας. Απ’ όσα ακούστηκαν πριν λίγο στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, ο έλεγχος δεν διαπίστωσε κανένα έλλειμμα. Το γεγονός ήταν η αφορμή «αντεπίθεσης» τόσο της διοίκησης του δήμου όσο και υπηρεσιακών παραγόντων. Η διοίκηση της κ. Τσανάκα αφήνει να εννοηθεί ότι τον έλεγχο τον ζήτησε η ίδια προκειμένου να αποδείξει ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα με τα οικονομικά του Δήμου.

Ο ταμίας του Δήμου Θ. Χατζηγιάννης είπε στη συνεδρίαση ότι οι υπηρεσιακοί παράγοντες δεν εμπλέκονται σε πολιτικά παιχνίδια. Εξέφρασε τη λύπη του για την ανώνυμη καταγγελία που για το ίδιο θέμα έγινε στην Εισαγγελία. Ο κ. Καλανταρίδης μίλησε πιο συγκεκριμένα, επιρρίπτοντας όλη την ευθύνη της άδικης όπως ισχυρίστηκε αναστάτωσης στην παράταξη του Μάκη Παπαδόπουλου. Η οποία, τόνισε, υιοθέτησε δημοσίευμα εφημερίδας. Ο κ. Καλανταρίδης είπε επίσης ότι «… περιμένω από τον κ. Παπαδόπουλο να ανασκευάσει και να ζητήσει συγνώμη τουλάχιστον από τους υπηρεσιακούς παράγοντες». Ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου συνέδεσε την συγκεκριμένη παράταξη με την εφημερίδα που ανέδειξε το θέμα.

#


Μάκης Παπαδόπουλος : ” Δεν θα παρίσταμαι στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου, έως ότου η Δήμαρχος κ. Τσανάκα ανακαλέσει “

ΠΡΟΣ: Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου  Καβάλας, Γεώργιο Γραμμένο

Καβάλα, 22 Απριλίου 2019

Αγαπητέ κύριε Πρόεδρε,

επειδή “έχει ξεχειλίσει το ποτήρι” με τις συκοφαντικές επιθέσεις στελεχών της Δημοτικής Αρχής ενάντια στο πρόσωπό μου, με τελευταία τη σημερινή (μέσω ραδιοφωνικής εκπομπής) ψευδή, απαράδεκτη και ανυπόστατη κατηγορία της Δημάρχου κ. Τσανάκα ότι η παρέμβαση του Εισαγγελέα για τον έλεγχο των οικονομικών του Δήμου έγινε μετά από δική μου επώνυμη καταγγελία, σας ενημερώνω ότι δεν θα παρίσταμαι στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου, έως ότου η Δήμαρχος κ. Τσανάκα ανακαλέσει δημοσίως τη συκοφαντική κατηγορία εναντίον μου.

Με εκτίμηση, 

Μάκης Παπαδόπουλος

Δημοτικός Σύμβουλος Καβάλας

Επικεφαλής της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης

Ο ΤΟΠΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ

#


Δημοσίευση σχολίου

Καλοδεχούμενα όλα τα σχόλια, επώνυμα και ανώνυμα. Πάντα όμως με σεβασμό στους άλλους αναγνώστες και στους νόμους. Ευχαριστούμε!

 
Top