3

Για να χαρακτηρίζεται μια κουζίνα από εργονομία και στιλ, δεν είναι ανάγκη να είναι μεγάλη σε μέγεθος, καθώς ακόμα και μικρότεροι χώροι που διατίθενται για κουζίνα μπορούν, με τον κατάλληλο σχεδιασμό, να γίνουν άκρως λειτουργικοί και όμορφοι. Στην πραγματικότητα, μια σωστά σχεδιασμένη μικρή κουζίνα μπορεί να γίνει πολλές φορές καλύτερη και εργονομική από μία μεγάλη κουζίνα με κακή διαρρύθμιση. Το συμπέρασμα, λοιπόν, είναι αυτό: ο σχεδιασμός της κουζίνας είναι που μετράει, όχι το μέγεθός της! Παρακάτω θα βρείτε τρόπους να αξιοποιήσετε στο έπακρο τη μικρή σας κουζίνα και να της χαρίσετε design και λειτουργικότητα.

Το μέγεθος των ντουλαπιών

Για τον σχεδιασμό της κουζίνας σας, είναι σημαντικό να επιλέξετε μια εταιρεία που να σας επιτρέπει να δώσετε εσείς τα μέτρα, τόσο για το ύψος όσο και για το πλάτος των ντουλαπιών σας. Έχοντας την ελευθερία να αξιοποιήσετε τις συνολικές διαστάσεις του τοίχου σας, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι κανένας χώρος δε θα πάει χαμένος, ενώ θα έχετε επαρκή αποθηκευτικό χώρο στα ντουλάπια κουζίνας σας. Φροντίστε, λοιπόν, να διαλέξετε την κατάλληλη εταιρεία κατασκευής επίπλων και, έπειτα, να σχεδιάσετε τον χώρο σας ώστε να μη χάσετε το παραμικρό εκατοστό.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στον παρακάτω σύνδεσμο:

http://rodopinews.gr/56726


Δημοσίευση σχολίου

  1. Για κάθε μέγεθος κουζίνας υπάρχουν λύσεις!
    Να λάμβάνουμε υπόψη και το να δημιουργείται "έξυπνα" χώρος για αποθήκευση ακόμα και στην μικρότερη κουζίνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τα ευρυχωρα ντουλάπια είναι το μεγαλο μυστικό σε μια μικρη κουζινα, σας λυνουν τα χερια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μια κουζινα με λευκούς τοίχους ή κάποια άλλη ανοιχτη αποχρωση όπως το κιτρινο ανοιγει οπτικά το χώρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Καλοδεχούμενα όλα τα σχόλια, επώνυμα και ανώνυμα. Πάντα όμως με σεβασμό στους άλλους αναγνώστες και στους νόμους. Ευχαριστούμε!

 
Top