0

"Η αυτοδιοικητική μας πορεία χαρακτηρίζεται από συντονισμένη δουλειά, αίσθημααλληλεγγύης και συνεργασίας, όρεξη από τους   υπαλλήλους της Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης και σωστή καθοδήγηση. Γνώμονας της δράσης μας, πιο ψηλά απόοτιδήποτε άλλο, αποτελεί η ασφάλεια και το συμφέρον των συμπολιτών μας. Με αυτά για πυξίδα κατευθυνθήκαμε με σταθερά βήματα γύρω από άξονες που θωρακίζουν την περιοχή μας."

Αυτά μεταξύ άλλων αναφέρει ο Αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης Νίκος Τσαλικίδης παρουσιάζοντας τον ετήσιο Απολογισμό της Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης ο οποίος επικεντρώνεται σε δράσεις όπως:

- αντιπλημμυρικά έργα

- καταπολέμηση του παραεμπορίου

- δράσεις για την ενίσχυση του χαρακτήρα της περιοχής μας ως ενεργειακού κόμβου

- εξασφάλιση διόδου από την Εγνατία Οδό μετά την πτώση της Γέφυρας Κομψάτου

- μαζικοί ψεκασμοί για την καταπολέμηση των κουνουπιών

- διεκδίκηση των δικαιωμάτων των Αγροτών με δυνατή την συμμετοχή σε Ευρωπαϊκά Προγράμματα

- δράσεις πρόληψης και αντιμετώπισης ακραίων καιρικών φαινόμενων

- διοργάνωση πολιτιστικών δρώμενων με θεματικές εκδηλώσεις όπως Παιδεία, Υγεία, Πολιτισμός, Τουρισμός.

- στήριξη του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης


"ΈΤΣΙ αντιλαμβανόμαστε τον αγώνα προκειμένου να συνεχίσει η περιοχή μας να στηρίζει του βασικούς πυλώνες που διαθέτει, πολύ δε περισσότερο να τους αναδείξει, προκειμένου να απαγκιστρωθεί από τη δυσμενή θέση που βρίσκεται και εν τέλει να αναπτυχθεί" αναφέρει ο κος Τσαλικίδης στον ετήσιο απολογισμό του 2018 παρουσιάζοντας πλήρη οικονομικά στοιχεία για ΕΡΓΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ Π.Δ.Ε. & ΑΛΛΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕ ΡΟΔΟΠΗΣ αλλά και για έργα από πηγές χρηματοδότησης όπως το ΕΣΠΑ αλλά και τα Προγράμματα Δημοσίων Επενδύσεων.


Ο πολυσέλιδος αναλυτικός απολογισμός της Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης για το 2018 σε μορφή .pdf για διάβασμα ή κατέβασμα βρίσκεται στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://www.docdroid.net/UeZ4777/apologismos-2018-nikos-tsalikidis.pdf


Δημοσίευση σχολίου

Καλοδεχούμενα όλα τα σχόλια, επώνυμα και ανώνυμα. Πάντα όμως με σεβασμό στους άλλους αναγνώστες και στους νόμους. Ευχαριστούμε!

 
Top