0

Σε μια παλιά αποθήκη στη Βουλγαρία αποκαλύφθηκε ένας θησαυρός μια και εκεί υπήρχαν 11 ολοκαίνουργιες BMW Σειράς 5 (Ε34) του 1994.

Τα ευρήματα είναι φυσικά με 0 χιλιόμετρα στο κοντέρ. Πρόκειται για 10 σεντάν και 1 wagon μοντέλο, με κυβισμό που κυμαίνεται από 2.0 έως 2,5 λίτρα (520i και 525i).

Όλα μαζί ήταν μέρος κάποιας εμπορικής συμφωνίας που ακυρώθηκε την τελευταία στιγμή, χωρίς όμως να δοθούν περαιτέρω εξηγήσεις γιατί π.χ. προτιμήθηκε η αποθήκευσή τους και όχι η επαναπροώθηση για πώληση.


Όπως και να έχει, τα 11 αυτοκίνητα θα προωθηθούν τώρα σε δημοπρασία, με τιμές που θα ξεκινούν από τα 15.000 ευρώ για κάθε ένα. Η κατάσταση των αυτοκινήτων, πέραν της μηδενικής τους χρήσης, φαίνεται να διαφέρει ανά περίπτωση. Σε ένα από αυτά υπάρχει ένα σπασμένο πίσω τζάμι, ενώ παρατηρούνται και διάφορες ελλείψεις από κάποια άλλα, όπως είναι κάποια τάσια από τους τροχούς αλλά και τάπες βενζίνης.

Το εσωτερικό τους, με τα καθίσματα να είναι ακόμα καλυμμένα με ζελατίνες, είναι άθικτο και αποτελεί ταξίδι στο χρόνο για τους περισσότερους από εμάς που προλάβαμε τα αυτοκίνητα χωρίς ενσωματωμένα στο ταμπλό συστήματα ψυχαγωγίας.

#



Δημοσίευση σχολίου

Καλοδεχούμενα όλα τα σχόλια, επώνυμα και ανώνυμα. Πάντα όμως με σεβασμό στους άλλους αναγνώστες και στους νόμους. Ευχαριστούμε!

 
Top