0

Από τα αγαπημένα και πιο δημοφιλή νησιά της Ελλάδας, η Μύκονος διαθέτει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που την κατατάσσουν σε ένα από τους top προορισμούς για τις καλοκαιρινές διακοπές· Γραφικά σοκάκια με τα χαρακτηριστικά μπλε μπαλκόνια που συναντάει κανείς στα νησιά των Κυκλάδων, όμορφες μπουκαμβίλιες στις βεράντες των σπιτιών, μαγευτικές παραλίες και φυσικά απολαυστικά εδέσματα της ελληνικής κουζίνας.

Ακόμη είναι γνωστή παγκοσμίως για τα υπερπολυτελή θέρετρα που προσφέρουν απαράμιλλη θέα και όλες τις σύγχρονες ανέσεις αλλά και για την πλούσια νυχτερινή ζωή που διαθέτει για όσους λατρεύουν τα πάρτι και την ξέφρενη διασκέδαση μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Διακοπές στη Μύκονο και το φθινόπωρο.

Εκτός από τους καλοκαιρινούς μήνες, μπορείτε να επισκεφτείτε «το νησί των Ανέμων» και το φθινόπωρο. Είναι η ιδανική εποχή καθώς το μεγάλο κύμα τουρισμού έχει φύγει και θα μπορέσετε να την εξερευνήσετε με ηρεμία και άνεση. Επιπλέον, θα βρείτε πολύ εύκολα κάποιο ξενοδοχείο ή κατάλυμα για να μείνετε, χωρίς να πρέπει να κάνετε κράτηση μήνες πριν.

Περισσότερα στο www.rodopinews.gr


Δημοσίευση σχολίου

Καλοδεχούμενα όλα τα σχόλια, επώνυμα και ανώνυμα. Πάντα όμως με σεβασμό στους άλλους αναγνώστες και στους νόμους. Ευχαριστούμε!

 
Top