0

Ολοένα περισσότερο φουντώνουν οι φήμες που θέλουν τον γνωστό δημοσιογράφο Σταύρο Αποστολίδη να φλερτάρει με τον Δήμο Σαμοθράκης και να ετοιμάζεται να τον «διεκδικήσει» στις επικείμενες εκλογές του Μαΐου του 2019.

Ασφαλείς πληροφορίες του «R» πάντως, αναφέρουν ότι πρόκειται περί ενός επιχειρούμενου «προξενιού» καθώς ο ιδιοκτήτης του Status Radio 94.2 δέχθηκε εντός του θέρους πρόταση από μία ομάδα Σαμοθρακιτών να ηγηθεί ενός ψηφοδελτίου, χωρίς όμως ο ίδιος να έχει δώσει ακόμη την οριστική απάντηση του.

Ο Σταύρος Αποστολίδης είναι λάτρης του νησιού και έχει εργαστεί για την εξεύρεση λύσεων στα προβλήματα που κατά καιρούς αυτό αντιμετωπίζει, αλλά πάντα από το δημοσιογραφικό του μετερίζι καθώς ποτέ ως τώρα δεν έχει εκδηλώσει πρόθεση ανάμειξης στα κοινά της Σαμοθράκης – ούτε και γενικότερα στα κοινά. Η σύζυγος του εργάζεται στο Κέντρο Υγείας του νησιού και η οικογένεια της δραστηριοποιείται εκεί τα τελευταία 30 χρόνια και όντας ο ίδιος πρόσωπο κοινής αποδοχής, προκάλεσε το ενδιαφέρον της ομάδας που του πρότεινε την υποψηφιότητα.

Από την άλλη πλευρά πάλι υπήρξε ένας προβληματισμός για το γεγονός ότι ο Σταύρος Αποστολίδης δεν κατάγεται από το νησί, αλλά κατά κάποιους αυτό μπορεί να λειτουργήσει  θετικά, αφού ως μη Σαμοθρακίτης δεν έχει εμπλακεί σε συγκρουσιακές καταστάσεις που αφορούν την τοπική κοινωνία του νησιού.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν επίσης ότι οι εκφραστές της ιδέας περί υποψηφιότητας Αποστολίδη επιμένουν στην υλοποίηση της, αλλά το τοπίο δεν αναμένεται να ξεκαθαρίσει νωρίτερα από το τέλος του Σεπτέμβρη.

Σημειώνεται ακόμη ότι γνωστός και ευυπόληπτος Σαμοθρακίτης διακινεί την άποψη ότι «αυτή τη φορά οι κάτοικοι του νησιού θα έχουν να επιλέξουν ανάμεσα σε έναν ντόπιο και ανίκανο και έναν ξένο και ικανό», διευκρινίζοντας ότι με τον πρώτο χαρακτηρισμό δεν εννοεί τον νυν Δήμαρχο Θανάση Βίτσα.

#


Δημοσίευση σχολίου

Καλοδεχούμενα όλα τα σχόλια, επώνυμα και ανώνυμα. Πάντα όμως με σεβασμό στους άλλους αναγνώστες και στους νόμους. Ευχαριστούμε!

 
Top