0

"Ευρωπαϊκή Πόλη Αθλητισμού" για το 2019 ανακηρύχτηκε ο δήμος Παγγαίου του νομού Καβάλας με έδρα την Ελευθερούπολη και η διάκριση θα απονεμηθεί στον δήμαρχο, Φίλιππο Αναστασιάδη, στη διάρκεια ειδικής τελετής που θα πραγματοποιηθεί στις 4 Δεκεμβρίου στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, στις Βρυξέλλες.

Ο δήμος Παγγαίου είχε υποβάλει υποψηφιότητα στον Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό του Οργανισμού "Aces Europe" και σε επίσημη επιστολή που έλαβε ο κ.Αναστασιάδης δέχεται συγχαρητήρια για το βραβείο.

Ο πρόεδρος του "Aces Europe", Τζιαν Φραντσέσκο Λουπατέλι (Gian Francesco Lupatteli), αναφέρει ότι το Παγγαίο είναι ένα καλό παράδειγμα αθλητισμού για όλους και αποτελεί μέσο για την προαγωγή της υγείας, της ενσωμάτωσης, της εκπαίδευσης και του σεβασμού.

Το επόμενο διάστημα, η διοίκηση του δήμου Παγγαίου θα παρουσιάσει τα επόμενα βήματα για το 2019, καθώς στόχος είναι να υλοποιηθούν αθλητικές δράσεις που θα διαφημίσουν όχι μόνο την πόλη, αλλά την ευρύτερη περιοχή.

#


Δημοσίευση σχολίου

Καλοδεχούμενα όλα τα σχόλια, επώνυμα και ανώνυμα. Πάντα όμως με σεβασμό στους άλλους αναγνώστες και στους νόμους. Ευχαριστούμε!

 
Top