0

15.000 φωτογραφίες από τις παραλίες του Φαναρίου και της Αρωγής του Δήμου Κομοτηνής έβγαλε συνολικά και δημοσιοποιεί σε ιστοσελίδα που έχει δημιουργήσει στο Facebook ο δημοσιογράφος από την Κομοτηνή Σωτήρης Μπουζάρας.

Οι φωτογραφίες του συγκεντρώνουν το ενδιαφέρον και την προτίμηση των αναγνωστών και δέχονται εκατοντάδες “Like” από αναγνώστες από όλη την Ελλάδα και χώρες της Ευρώπης. Μάλιστα, όπως ο ίδιος ανέφερε στην ΕΡΤ Κομοτηνής, εκτός από αναγνώστες που βρήκαν σε αυτές φίλους και συγγενείς, έχει τύχει το ίδιο να συμβεί και σε ένα ανδρόγυνο από την Γαλλία καθώς οι δύο σύζυγοι αναγνώρισαν τους εαυτούς τους στις διακοπές τους καθώς βρέθηκαν στο Φανάρι Κομοτηνής ώστε να απολαύσουν το ηλιοβασίλεμα.

Από την πλευρά του ο κ. Μπουζάρας μιλώντας στην ΕΡΤ Κομοτηνής ανέφερε πως προσφέρει αυτό το υλικό σε όποιον αρμόδιο ενδιαφερθεί για την τουριστική προώθηση της Ροδόπης καθώς και δίνει αφιλοκερδώς φωτογραφίες του σε επιχειρήσεις της περιοχής για την καλύτερη διαφήμισή τους.

#


Δημοσίευση σχολίου

Καλοδεχούμενα όλα τα σχόλια, επώνυμα και ανώνυμα. Πάντα όμως με σεβασμό στους άλλους αναγνώστες και στους νόμους. Ευχαριστούμε!

 
Top