0

Με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΓΑΙΑΟΣΕ Θανάση Σχίζα συναντήθηκαν χθες ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης και ο Πρόεδρος του ΟΛΑ κατά την επίσκεψη του πρώτου στην Αλεξανδρούπολη.

Αντικείμενο της συνάντησης ήταν το διεθνές εμπορευματικό κέντρο που προγραμματίστηκε να ιδρυθεί μεταξύ του λιμανιού και του αεροδρομίου της Αλεξανδρούπολης.

Ο κ. Σχίζας επανέλαβε ότι ο σχεδιασμός είναι μέχρι το τέλος του 2018 να προκηρυχθεί ο διαγωνισμός και στο πρώτο εξάμηνο του 2019 να αναδειχθεί ο επενδυτής που θα αναλάβει το έργο. Ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης εκτιμά ότι η δημιουργία και λειτουργία του Κέντρου θα προκαλέσει τουλάχιστον 1.500 θέσεις εργασίας στην Αλεξανδρούπολη και δεν αποκλείεται να φτάσει ακόμη και τις 2.000!

Συνδύασε μάλιστα και το έντονο ενδιαφέρον Ολλανδών επενδυτών που ενδιαφέρονται για την κατασκευή θερμοκηπιακών  εγκαταστάσεων στην περιοχή του γεωθερμικού πεδίου της Τραϊανούπολης για την παραγωγή λαχανικών που θα προκαλέσει άλλες 350 θέσεις εργασίας, με δέσμευση των επενδυτών να τις καλύψουν με προσωπικό που θα προσλάβουν κατά το μεγαλύτερο μέρος, από την Τραϊανούπολη και την Αλεξανδρούπολη.

Δημοσίευση σχολίου

Καλοδεχούμενα όλα τα σχόλια, επώνυμα και ανώνυμα. Πάντα όμως με σεβασμό στους άλλους αναγνώστες και στους νόμους. Ευχαριστούμε!

 
Top