0

Αποτέλεσμα φαίνεται πως είχαν οι αντιδράσεις που καταγράφηκαν στην Καβάλα σχετικά με τον μειωμένο αριθμό των πτήσεων προς Αθήνα από την Aegean, αλλά και το προβληματικό πρόγραμμα πτήσεων. Είναι χαρακτηριστικό ότι από την 1η Ιουνίου και μέχρι το τέλος Οκτωβρίου η Aegean είχε ανακοινώσει ότι θα εκτελεί μόνο ένα δρομολόγιο στην γραμμή Καβάλα-Αθήνα.

Σε ανακοίνωσή του, ο δήμος Καβάλας σημειώνει πως υπήρξε τελικώς μία μικρή βελτίωση στην υπόθεση, μετά από παρέμβαση της ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ.

«Εκ μέρους της αεροπορικής εταιρίας έγινε γνωστό ότι στο καθημερινό αεροπορικό δρομολόγιο Καβάλας-Αθήνας θα προστεθούν άλλα δύο δρομολόγια την εβδομάδα, κάθε Τρίτη και Τετάρτη, προσφέροντας έτσι τη δυνατότητα αυθημερόν επιστροφής.

Επιπρόσθετα έγινε γνωστό ότι τακτοποιείται και η κανονικότητα των ωρών άφιξης και αναχώρησης στο πρόγραμμα των δρομολογίων και η δρομολόγηση αεροσκαφών Airbus αντί των ελικοφόρων. Με τη δρομολόγηση αεροσκαφών Airbus, σύμφωνα πάντα με την αεροπορική εταιρία, θα προκύψει μείωση του κόστους των εισιτηρίων, λόγω της μεγαλύτερης μεταφορικής ικανότητας των αεροσκαφών».

#


Δημοσίευση σχολίου

Καλοδεχούμενα όλα τα σχόλια, επώνυμα και ανώνυμα. Πάντα όμως με σεβασμό στους άλλους αναγνώστες και στους νόμους. Ευχαριστούμε!

 
Top