0

Την περασμένη Παρασκευή η αεροπορική εταιρεία Sky Express ανακοίνωσε ότι από την 1η Μαΐου 2018 θα ξεκινήσει απευθείας πτήσεις – δύο, σε καθημερινή βάση – από Αθήνα για Αλεξανδρούπολη και αντίστροφα. Πρόκειται για μια πολύ σημαντική απόφαση, η υλοποίηση της οποίας θα σηματοδοτήσει ουσιαστικά το τέλος του μονοπωλίου της Aegean στη συγκεκριμένη γραμμή, που με τη σειρά του θα προκαλέσει αναπροσαρμογή προς τα κάτω του κόστους των εισιτηρίων.

Η Sky Express ανακοίνωσε επίσης ότι θα ξεκινήσει δρομολόγια και στις γραμμές Αθήνα-Κεφαλονιά, Αθήνα-Μυτιλήνη και Αθήνα-Σάμος. Όπως δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Χάρης Μπότσαρης, «η Sky Express θα συνεχίσει να διευρύνει την παρουσία της και να ισχυροποιεί τη θέση της στην ελληνική αεροπορική αγορά. Ακούγοντας τις ανάγκες των τοπικών κοινωνιών, ενώνουμε την Ελλάδα από άκρη σε άκρη, συμβάλλοντας ουσιαστικά στην ανάπτυξη του τουρισμού και του ανταγωνισμού, που έχει ως τελικό ωφελημένο τον επιβάτη καθώς αποκτά περισσότερες επιλογές και καλύτερες υπηρεσίες. Δέσμευσή μας είναι η παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών και στόχος μας να αποτελούμε την Νο1 επιλογή των επιβατών».

Ήδη, τους τελευταίους μήνες η εταιρεία έχει παραλάβει δύο νέα, ιδιόκτητα, αεροσκάφη ATR72-500, 70 θέσεων, ενώ τις προσεχείς ημέρες θα ενταχθεί στο στόλο της Sky Express ακόμα ένα ATR42-500. Ο στόλος της εταιρείας θα μεγαλώσει ακόμα περισσότερο τους επόμενους μήνες, προκειμένου να εξυπηρετηθεί πλήρως το καλοκαιρινό πρόγραμμα που έχει ήδη ανακοινώσει η εταιρεία, αυξημένο κατά περίπου 70% σε σχέση με πέρυσι. Τα τέσσερα νέα δρομολόγια είναι ήδη διαθέσιμα στους επιβάτες, οι οποίοι μπορούν να κάνουν τις κρατήσεις τους στο www.skyexpress.gr.

Εξάλλου, από το γραφείο τύπου του Δήμου Αλεξανδρούπολης εκδόθηκε ανακοίνωση, όπου χαιρετίζεται η απόφαση της αεροπορικής εταιρείας και, μεταξύ άλλων, τονίζεται πως «Η προσπάθεια του Δημάρχου με τις Κρητικές Αερογραμμές (Sky Express), που ξεκίνησε από το 2014 και συνεχίζεται έως σήμερα με διαρκείς επαφές και συνεχή επικοινωνία με τη διοίκηση της άνω εταιρείας, έφερε την πρόσφατη ανακοίνωσή της για το καθημερινό δρομολόγιο Αλεξανδρούπολη – Αθήνα το οποίο είναι ένα δύσκολο εγχείρημα που αν τελικά καταστεί βιώσιμο και εδραιωθεί στην περιοχή θα φέρει πολλαπλά οφέλη για τους συμπολίτες μας αλλά και όλους τους Θρακιώτες. Στο σημείο αυτό να σημειωθεί ότι η ίδια εταιρεία επέλεξε να ανακοινώσει το δρομολόγιο μέσω του Δημάρχου δείχνοντας έμπρακτα την εκτίμησή της στην κοινή πολύχρονη  προσπάθεια».

#


Δημοσίευση σχολίου

Καλοδεχούμενα όλα τα σχόλια, επώνυμα και ανώνυμα. Πάντα όμως με σεβασμό στους άλλους αναγνώστες και στους νόμους. Ευχαριστούμε!

 
Top