0

Την ικανοποίηση και χαρά του εξέφρασε ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Βαγγέλης Λαμπάκης νωρίτερα σήμερα, επισκεπτόμενος το Δημοτικό Πάρκο Δεσποζόμενων Σκύλων στο Οικοπάρκο Αλτιναλμάζη. Ο Δήμαρχος εξήρε την προσπάθεια του Αντιδημάρχου Γιάννη Βαταμίδη για να γίνει το πάρκο αυτό στο οποίο θα μπορούν να παίζουν δεσποζόμενα σκυλιά.

Ανέφερε ότι αν χρειαστεί μπορεί να επεκταθεί κι άλλο ενώ τόνισε ότι η δημιουργία του δεν ήταν υποχρεωτική από κάποιο νόμο. Είπε ακόμη ότι ο χώρος θα βελτιωθεί με δέντρα για να υπάρχει σκιά και κάθε άλλη πρόταση για βελτίωση μπορεί να συζητηθεί.

Από την πλευρά του ο Αντιδήμαρχος Γιάννης Βαταμίδης τόνισε όσοι έχουν δεσποζόμενα σκυλιά είχαν την ανάγκη ενός τέτοιου χώρου. Υπάρχει η βούληση να επεκταθεί αργότερα το πάρκο, συμπλήρωσε.

Για το Θέατρο Νερού που ήταν στην αρχική μελέτη και ολοκληρώθηκε πριν μερικές μέρες, μίλησε ο Αντιδήμαρχος τεχνικών υπηρεσιών Γιώργος Κουκουράβας. “Δεν είναι ένα συντριβάνι αλλά μια πισίνα και πλέον αποδίδεται στους συμπολίτες μας. Είναι μια γωνία του πάρκου που αποκτά ενδιαφέρον. Του χρόνου θα γίνουν και τα 3 γήπεδα. Το πάρκο σιγά σιγά αποκτά ζωή” τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Κουκουράβας.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες:

www.alexpoli.gr

Δημοσίευση σχολίου

Καλοδεχούμενα όλα τα σχόλια, επώνυμα και ανώνυμα. Πάντα όμως με σεβασμό στους άλλους αναγνώστες και στους νόμους. Ευχαριστούμε!

 
Top