0

Με μεγάλο επιτελείο έφθασε πριν λίγες ώρες στην Ελλάδα ο Πρόεδρος της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν. Πέρα από την πολιτική ατζέντα ο αρχηγός του γαλλικού κράτους έχει να πραγματοποιήσει και πολλές συναντήσεις οικονομικής και επιχειρηματικής φύσης με ιδιώτες και φορείς από την χώρα μας. Μέσα στην ατζέντα των επιχειρήσεων της Ελλάδας που θα συμμετέχουν σε συναντήσεις με τον Γάλλο πρόεδρο βρίσκονται και τα ονόματα δύο πολύ μεγάλων επιχειρήσεων από την Θράκη.

Ο λόγος για τον Ομιλο Πλαστικών Θράκης από την Ξάνθη, μία ελληνική πολυεθνική με επιχειρηματική παρουσία σε 4 ηπείρους και την Πρίσμα Ηλεκτρονική από την Αλεξανδρούπολη, μία εταιρεία πληροφορικής και καινοτομίας με τεράστια διεθνή ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια.

Ο κατάλογος των επιχειρήσεων που θα συμμετέχουν σε συναντήσεις με τον Εμανουέλ Μακρόν και το επιτελείο του περιλαμβάνει 50 μεγάλες ελληνικές εταιρείες αλλά και ΔΕΚΟ από τον τομέα της παραγωγής, των υπηρεσιών, των τραπεζικών υπηρεσιών αλλά και των φαρμάκων.

Perifereiaka.gr
Αίθουσα Σύνταξης

Δημοσίευση σχολίου

Καλοδεχούμενα όλα τα σχόλια, επώνυμα και ανώνυμα. Πάντα όμως με σεβασμό στους άλλους αναγνώστες και στους νόμους. Ευχαριστούμε!

 
Top